Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Milijuni su bili na stolu

Prekinula s kolegicom iz reprezentacije i sad je u vezi s poznatim nogometašem: Zbog nje je propao veliki posao?

Douglas Luiz i Alisha Lehmann odnedavno su u vezi. Riječ je o nogometašu i nogometašici Aston Ville.

Posljednjeg dana zimskog prijelaznog roka Aston Villa je na stolu imala tri ponude za jednog od svojih najboljih igrača Douglasa Luiza, ali do realizacije transfera nije došlo.

Newcastle, Arsenal i Tottenham nudili su odštetu od 30 milijuna funti, klub iz Birminghama se nećkao da li da prihvati, međutim u konačnici je igrač bio glavni razlog zbog kojeg se prodaja nije dogodila odnosno nedovoljno inicijative za odlaskom s njegove strane.

Brazilskom reprezentativcu nije se odlazilo ni u London ni na sjeveroistok Engleske, a već su krenule špekulacije da je odlučio ostati u Aston Villi zbog svoje nove djevojke.

Bila u vezi s kolegicom iz reprezentacije, sad je s kolegom iz kluba

Luiz je odnedavno u vezi s Alishom Lehmann, kontroverznom nogometašicom koja igra za žensku sekciju Aston Ville.

Lehmann je u prošlosti svojim izjavama znala izazivati pozornost engleskih medija koji ju zbog njezinog atraktivnog izgleda redovito prate u protekle tri godine, otkako je stigla na Otok. Prije nekoliko godina se deklarirala kao lezbijka, a u međuvremenu je tvrdila da je biseksualka.

Ova 23-godišnjakinja svojedobno je bila u vezi s kolegicom iz švicarske reprezentacije, Romanom Bachmann, da bi prije šest dana objavom na Instagramu potvrdila nagađanja engleskih tabloida kako je sada djevojka Douglasa Luiza.

Tek su započeli vezu i Douglas se nije htio odvojiti od Alishe, a vidjet ćemo što budućnost nosi. Njegov ugovor u Aston Villi traje do 30. lipnja 2023. i uskoro bi mogli započeti pregovori oko potpisu novog, jer u sastavu Stevena Gerrarda Brazilac je itekako važna karika.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider