Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kuhinja

Xavi pojačava Barcelonu već na zimu: Pregovara s dva igrača Chelseaja, a za krilo Cityja ima 40 milijuna eura

Xavi bi već na zimu pojačao ofenzivni dio momčadi, Chelsea mu nudi povoljne uvjete za svoj dvojac, a za Cityjevog igrača ima 40 milijuna eura.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ušli smo u posljednji mjesec uoči starta siječanjskog Mercata i medijski prostor već se polako puni glasinama o mogućim transferima na zimu, a mnoge oči gledaju u smjeru Barcelone za koju se očekuje da bi trebala biti vrlo aktivna.

Strani mediji pišu da je Xavi ozbiljno zagrizao za Cityjevog Ferrana Torresa, želio bi ga vratiti u Španjolsku i za to zadovoljstvo ima spremno 40.000.000 eura, a kad već šopingira po Otoku planira posjetiti i Chelsea te mu ponuditi otkup dva ugovora. Katalonski Sport piše kako su pregovori oko Time Wernera i Hakima Ziyecha već započeli.

"Xavi planira ojačati ofenzivni dio momčadi, a Chelsea mu nudi najlakši put do toga jer je otvoren za pregovore oko dvojice igrača koji trenutačno nisu u prvom planu. Čak nude i financijski prihvatljive uvjete za Katalonce“, tvrde novinari katalonskog sporta, koji tvrde da ni Werner ni Ziyech se neće buniti protiv ove ideje jer žele otići negdje gdje će češće igrati.

Velika Xavijeva želja je i bivši Dinamov igrač Dani Olmo, međutim isti izvor tvrdi kako nema napretka u pregovorima.

Uspije li dovesti samo ovu trojicu, Xavi će već napraviti ogroman posao za zimu, a u drugoj polovici sezone momčad bi mu mogla izgledati ovako: Ter Stegen – Eric, Araujo Pique, Alba – De Jong, Busquets, Ziyech - Ferran, Werner, Depay.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider