Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nova luda utakmica u Premierligi

Liverpool bio na pragu preokreta, a onda ga je teško oštetio sudac!

Watford je uzeo bod protiv Liverpoola neregularnim pogotkom duboko u sudačkoj nadoknadi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je Arsenal kreirao veliki preokret na otvaranju nove premierligaške sezone, sličnu je stvar zamalo napravio i Liverpool u prvoj utakmici subotnjeg programa. Redsi su kod Watforda zaostatak od 1:2 pretvorili u vodstvo 3:2, no domaći igrači su šokirali momčad Jürgena Kloppa neregularnim pogotkom duboko u sudačkoj nadoknadi.

Watford je poveo već u 8. minuti preko Okake, a Liverpool je preko povratnika Manea izjednačio u 29. Veselje Kloppa i Redsa trajalo je samo tri minute, a onda je Doucoure u 32. minuti ponovno doveo Watford u vodstvo nakon nespretne reakcije u obrani Liverpoola.

U razmaku od dvije minute u nastavku utakmice (55. i 57.) Redsi okreću rezultat pogocima Firmina i Salaha, te nakon toga još imaju nekoliko lijepih prilika za povećanje vodstva. No umjesto potvrde pobjede, Liverpool biva kažnjen.

U četvrtoj minuti sudačke nadoknade nakon kornera Richarlison puca iz vrlo malog kuta, a lopta se od ruke vratara Mignoleta odbija prema u vratnicu, iako prvotno nije išla u okvir gola. Belgijski vratar ju je svojom reakcijom skrenuo prema svom golu. 

Pored Mignoleta je stajao urugvajski branič Britos, koji je glavom samo pogurao loptu u praznu mrežu. Problem je u tome što je Britos u trenutku udarca brazilskog nogometaša bio u zaleđu i pogodak nije smio biti priznat. Ovako je Watford ugrabio vrijedan bod, a Liverpool stavio bez dva boda.

 

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider