Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Eh, šteta...

Kraj sna o Ligi prvaka: Šerif zaustavio Dinamo, Modri sele u Europsku ligu

Dinamo je u prvoj utakmici izgubio 3:0.

Nogometaši Dinama nisu se uspjeli plasirati u skupinu Lige prvaka nakon što su u uzvratnoj utakmici playoffa u Zagrebu odigrali 0:0 sa Šerifom. U prvoj utamici u Tiraspolu Šerif je pobijedio s 3:0.

Modri nisu uspjeli izvesti podvig i nadoknaditi tri gola zaostatka, pa se moldavski Šerif plasirao po prvi puta u skupnu fazu Lige prvaka, a Dinamo nastavlja u Eurpskoj ligi.

Istok Rodeš (Foto: AFP) Užasna ozljeda Istoka Rodeša na treningu veleslaloma: Savez objavio što mu se dogodilo divider

Dinamo nije našao načina kako probiti obranu Šerifa na čelu s vratarem Athanasiadisom, kojeg Zagrepčani nisu uspjeli svladali u oba susreta.

Šerif je neočekivano krenuo napadački od prve minute, a u 4. minuti Luksemburžanin Thill je nakon proigravanja Luvannora pogodio vratnicu.

gol expired Hajduk u Biograd na moru, Dinamo u Rijeku, a Rijeka u Pitomaču: Pogledajte sve parove Kupa divider

Dinamo se snašao tek nakon desetak minuta, Ivanušec je propustio dobru priliku, a pokušaje Petkovića branio je vratar Moldavaca Athanasiadis, pa se na odmor otišlo bez golova.

gol expired Hrvatske odbojkašice osvojile drugo mjesto u skupini na Euru: Idu u Beograd, ali još ne znaju na koga divider

Vratar Šerifa obranio je udarac Oršića u 52. minuti, a onda se igra posve smirila, dok su se Dinamovi napadi razbijali o neprobojnu obranu domaćina.

Pred 8100 gledatelja na stadionu Maksimir sudio je Orsato iz Italije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider