Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Loša partija

Dinamo izgubio u Beču: Modra obrana opet kiksala, Rapid nadigrao Modre i zasluženo slavio

Rapid je u Beču pobijedio Dinamo 2:1 u 3. kolu Europske lige...

U susretu 3. kola H skupine Europske lige Dinamo je na gostovanju u Beču pred 22.300 gledatelja izgubio od Rapida sa 1-2 upisavši drugi poraz u skupini.

Nakon što je natjecanje u skupini otvorio domaćim porazom od West Hama (0-2), a potom u drugom kolu pružio sjajnu predstavu ostvarivši uvjerljivu pobjedu protiv Genka (3-0), Dinamo je na gostovanju u Beču ponovo razočarao upisavši poraz kojim je ugrozio borbu za jednu pd prve dvije pozicije.

Golove za Rapid, kojem je ovo prva pobjeda, zabili su Marco Grull (9) i Maxmillian Hofmann (34), dok je strijelac za "Modre" bio Mislav Oršić (24).

gol expired Dirljiv trenutak u Beču: Domaćin odao počast velikom Cici Kranjčaru, cijeli stadion pljeskom pozdravio velikana divider

Zanimljivo, ogled Rapida i Dinama sudila je Ukrajinka Katerina Monzul (40) koja je prošle godine proglašena najboljom sutkinjom elitnog razreda ukrajinskog nogometa. Bila je to njezina druga utakmica grupne faze u karijeri, nakon što je prošle sezone vodila utakmicu između Slovana iz Libereca i Genta.

U drugom susretu iz skupine West Ham će večeras u Londonu odmjeriti snage protiv Genka.

Na ljestvici vodi West Ham sa šest bodova, Dinamo i Genk imaju po tri boda, dok je na začelju Rapid koji je izgubio obje utakmice.

gol expired Kaos ispred stadiona uoči početka utakmice: Policija preko razglasa na hrvatskom jeziku smirivala Boyse divider

U četvrtom kolu, koje je na rasporedu 4. studenog igrat će isti suparnici, no zamijenit će domaćinstva. Dinamo će na Maksimiru ugostiti Rapid, dok će Genk na Luminus Areni dočekati West Ham.

Podsjetimo, iz svake od osam skupina pobjednik će se izravno plasirati u osminu finala, dok će drugoplasirani klub u poretku razigravati za osminu finala s trećeplasiranim momčadima iz skupina Lige prvaka.

Trećeplasirani klubovi iz Europske lige uključit će se u nokaut-fazu Konferencijske lige.

REZULTATI:

Rapid - DINAMO 2-1 (Grull 9, Hofmann 34 / Oršić 24)
West Ham - Genk (21.00) 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider