Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Igračima je pozlilo

Užasna scena na utakmici Druge HNL: Nogometašu Varaždina pukle obje potkoljenične kosti

Leonard Vuk, nogometaš Varaždina zadobio je tešku ozljedu u susretu 2. HNL protiv Orijenta 1919.

Nastavljena je sezona u Drugoj HNL, a prva odigrana utakmica bio je derbi 16. kola u kojem su nogometaši Varaždina, kao domaćini, svladali Orijent 1919 s 2:1.

Bio je to dvoboj vodeće dvije momčadi na ljestvici, s tim da je ovakav ishod donio obrat na samom vrhu ljestvice i sada Varaždinci imaju bod više od riječkog sastava. Inače, Varaždin je gubio 0:1 sve do 68. minute, ali je unatoč tome osvojio tri boda.

Iako dosta oslabljen u odnosu na prvi dio sezone Orijent 1919 je odigrao odlično prvo poluvrijeme. Bio je opasniji, a sve je naplatio pogotkom za 1:0 u 31. minuti. Strijelac je bio zimsko pojačanje riječkog sastava Dino Dukađin.

Teška ozljeda nogometaša Varaždina

Nažalost, već u drugoj minuti nastavka dogodila se užasna scena na travnjaku. Nogometaš Varaždina Leonard Vuk zadobio je tešku ozljedu nakon sudara s gostujućim vratarom.

Vuku su pukle obje potkoljenične kosti, tibija i fibula, a nekim igračima je od užasnog prizora skoro pozlilo. 

No, u nastavku su se uloge na travnjaku promijenile te je Varaždin bio sve bolji. Pritisak je prvo naplaćen u 68. minuti kada je nakon prodora Igreca nespretno reagirao gostujući igrač Mulac i ugurao loptu u vlastitu mrežu.

gol expired VIDEO Dinamo iščupao pobjedu protiv Gorice: Oršić u 89. minuti opalio volej, Stojanovski skrenuo u mrežu divider

Samo dvije minute kasnije dogodio se potpuni preokret, a pogodak za 2-1 je zabio Niko Domjanić, samo nekoliko trenutaka nakon što je ušao u igru. Bio je to konačan rezultat derbija za veliko slavlje domaćih navijača.

Dodajmo kako je tešku ozljedu noge tijekom utakmice zadobio domaći igrač Leonard Vuk.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider