Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
prva pobjeda šibenika

Navijači se vratili na hrvatske tribine: Sammir zabio, ali nadmašio ga je šibenski Prince

Navijači su se vratili na tribine i svjedočili utakmici s pet pogodaka.

Šibenik je u prvoj utakmici petog kola Prve HNL kod kuće na Šubićevcu u petak s 3:2 svladao Lokomotivu.

Golove za Šibenik su postigli u Prince Ampemu 11. i 84. minuti te Deni Jurić u 23. minuti, a za Lokomotivu Sherif Kallaku u 33. i Sammir u 69.

Utakmicu je pred oko tisuću gledatelja na Šubićevcu sudio Mario Zebec iz Varaždina.

gol expired Predstavili Thiaga i opet kupuju: Klopp naciljao igrača kojeg je dobro zapamtila Hrvatska, a i on nju divider

Šibenik je od početka odlično krenuo i bio dominantan. Do vodstva dolaze u 11. minuti kada se Prince našao u odličnoj poziciji na 16 metara od gola na sredini, opalio je silovito i vratar Lokomotive Dos Santos nije mogao obraniti.

Domaćin opet ima priliku u 23. minuti kada je Jurić pucao pored desne stative. No u 33. minuti gosti izjednačuju gotovo ni iz čega, Čuže ubacuje a Sherif Kullaku pogađa za 1:1.

Prije tog pogotka Šibenčani su tražili VAR za kazneni udarac, ali je sudac Zebec tu spornu situaciju provjerio tek nakon pogotka Lokomotive, no situacija ipak nije bila za jedanaesterac.

gol expired Amerikanci kupili kultni talijanski klub i najavili planove: "Shvaćam da nećemo postati Juventus do siječnja" divider

U 40. minuti Šibenik ipak dolazi u vodstvo, Deni Jurić iskorištava grešku Dos Santosa za 2:1. Šibenčani opet nakon toga imaju priliku, Prince Obeng puca s pet metara, ali Dos Santos brani.

U drugom poluvremenu nastavlja se dominacija Šibenika i Lokomotiva nema ni jednu prilku za izjednačenje nakon prvih 16 minuta. No u 69. minuti Sammir, koji je ušao u igru u drugom poluvremenu, puca glavom i zabija za izjedačenje. Domaćini se ne predaju i u 84. minuti Prince zabija svoj drugi gol na utakmici, puca u lijevi kut i Dos Santos je samo pogledom ispratio loptu.

Nakon današnje pobjede Šibenik je sedmi sa četiri boda, dok je Lokomotiva osma s istim brojem bodova.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider