Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
šteta zbog puta

VIDEO Redari na Islandu izbacili Bad Blue Boyse s utakmice Dinama nakon majstorije Ivanušca

Dinamo je s 2:0 pobijedio islandski Valur u Reykjaviku.

Dinamo je pojačan svojim najboljim igračima, reprezentativcima s Eura riješio svog žilavog protivnika u 1. pretkolu Lige prvaka. Nakon pobjede 3:2 u Zagrebu Modri su slavili 2:0 u Reykjaviku i tako izborili utakmicu s ciparskom Omonijom za tjedan dana.

Zanimljiva se situacija dogodila nekoliko minuta nakon što je Luka Ivanušec majstorski zabio prvi pogodak na utakmici u 31. minuti. Proslavili su taj gol Dinamovi navijači, a onda su se za koju minutu pojavili redari koji su uočili malu skupinu iz Hrvatske.

>> SVE VIJESTI O DINAMU

Čini se kako su detektirali Bad Blue Boyse koji su stigli iz Zagreba na utakmicu na kojoj je bilo i ponešto Hrvata koji rade u islandskoj metropoli. Nakon kraćeg razgovora nekolicina vjernih BBB-a je ustala i napustila stadion.

gol expired Evo s kime i kada Dinamo igra sljedeću utakmicu u borbi za Ligu prvaka: Prošle godine izbacili Crvenu zvezdu divider

Treba reći kako se nije radilo ni o kakvim incidentima, već je domaćin provodio pravila UEFA-e koja nalažu da gostovanja navijača nisu dopuštena.

Šteta za navijače koji su prešli više od tri tisuće kilometara zračne linije, koliko dijeli Zagreb i Reykjavik.

Cijelu utakmicu, kao i ovu situaciju u 35. minuti, možete pogledati ovdje.

Može li netko zaprijetiti Dinamu u novoj sezoni HNL-a?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider