Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ostavila sve bez daha

FOTO Plesačica oduševila punu dvoranu u Zagrebu, nastupu nisu mogli odoljeti ni igrači

Jedna od zvijezda finala Kutije šibica bila je plesačica na svili.

U srijedu navečer u Dvorani II Doma Sportova završeno je 50. jubilarno izdanje malonogometnog turnira "Kutija šibica". Naslov je osvojila ekipa nazvana po svom preranom preminulom prijatelju, ''Krešimir Keta Bandić'' koja je u finalu pobijedila Polikliniku Milojević s 4:3 boljim izvođenjem sedmeraca nakon što je susret završio bez golova.

Za Polikliniku Milojević uglavnom su igrali igrači Futsal Dinama, dok se hercegovački sastav skupio se u čast prijatelja, bivšeg golmana Širokog Brijega, koji je iznenada preminuo u ožujku 2019. od zastoja srca u 24. godini.

Najbolji igrač turnira bio je Josip Božinović iz pobjedničkog sastava, najbolji vratar je Maro Čolak, također iz ekipe Krešimir Keta Bandić, dok je prvi strijelac Luka Perić iz Jucy Maraske s devet golova.

Nije bilo dosadno ni u pauzi

No zvijezda finala bila je i jedna djevojka koja je svojom vještinom ostavila gledatelje bez daha. Plesačica na svili nastupila je u pauzi nakon prvih 20 minuta i pokazala nogometnim fanovima nekima možda još neviđenu vještinu.

Drugi dio finala je čak zbog toga malo i kasno dok organizatori nisu maknuli svilu na kojoj je plesačica nastupala. Možda je osoba zadužena za taj dio bila pod dojmom, kao i neki malonogometaši koji su gledali u njenom smjeru dok su treneri davali posljednje upute uoči nastavka finala.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider