Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ostaje za vidjeti

Guardiola otkrio što možemo očekivati od igrača Cityja, istupio i Sterling: ''Ako se i to dogodi''

Manchester City uložio je žalbu na dvogodišnju zabranu nastupanja u europskim natjecanjima, ali Guardiola je rekao kako bi igrači trebali ostati bez obzira na kaznu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometni svijet šokiran je objavom kako je Manchester City izbačen iz Europe na dvije godine zbog ozbiljnog kršenja UEFA-inog financijskog fair-playa. Iako se klub namjerava žaliti na ovu presudu, unutar koje mu je odrezana i kazna od 25 milijuna funti, budućnost nekoliko zvijezda, kao i menadžera Guardiole, je pod sumnjom.

Osvojivši trostruku krunu prošle sezone, Liga prvaka postala je glavni fokus Cityja. To je jedini trofej koji nije uspio osvojiti. Također, to je postala i osobna misija Pepa Guardiole, koj ije dva puta osvajao to natjecanje kao trener Barcelone, ali nije uspio u Münchenu.

gol expired Guardiola mnoge iznenadio odlukom nakon vijesti o drakonskoj kazni za Man City divider

Otkako se 2016. pridružio Cityju, najdalje što je Guardiola odveo taj klub je plasman u četvrtfinale Lige prvaka, gdje je izgubio od Liverpoola, a potom i od Tottenhama u uzastopnim sezonama. Ovog puta City će u osmini finala čekati Real Madrid.

Prema Sky Sportsu, Guardiola i Raheem Sterling ponovno su potvrdili svoju opredijeljenost prema Cityju. Guardiolin trenutni ugovor traje do 2021. godine i očito ga želi završiti. Međutim,s ve se lako može promijeniti ukoliko City neslavno prođe protiv Reala.

''Gledajte, u kojoj god da smo ligi, ja ću biti ovdje. Čak i ako se dogodi da nas izbace u drugu ligu, bit ću ovdje. Ovo je vrijeme da se držimo zajedno'', izjavio je Guardiola.

gol expired Izbacivanje iz Europe tek je početak: Man City čeka još jedna kazna, Guardiola bježi iz kluba? divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider