Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogledajte snimku

Kratki razgovor Pogbe i Mbappea podigao prašinu u Francuskoj: Sve su zabilježile kamere

Ovog petka Francuska i Obala Bjelokosti igraju prijateljsku utakmicu od 21:15.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na jučerašnjem okupljanju francuske nogometne reprezentacije za dva prijateljska ogleda protiv Obale Bjelokosti i JAR-a sve je iznenadio kratki razgovor Paula Pogbe i Kyliana Mbappea.

"Kakva je situacija u klubu?", upitao je Pogba napadača PSG-a koji mu je tek kratko, ali simbolično odgovorio:

"Dosta mi je", kratko je odgovorio Mbappe i tako još jednom rasplamsao maštu navijača madridskog Reala koji se vesele njegovom dolasku na kraju aktualne sezone.

Kratki razgovor Pogbe i Mbappea možete vidjeti OVDJE.

Mbappeova majka je prepreka u velikom transferu?

Budući da mu ugovor istječe na kraju sezone, a novi ne želi potpisati, Mbappe će po svemu sudeći potpisati za novi klub, i to kao slobodan igrač.

Navodno su pregovori između Reala i francuskog napadača u uznapredovaloj fazi, ali, prema pisanju određenih španjolskih medija, sve zapinje zbog ultimatuma Mbappeove majke.

Ona uporno inzistira na tome da Real Madrid isplati ogroman bonus njezinu sinu za potpis ugovora, a navodno se radi o iznosu od čak 150 milijuna eura!

"To je glavna prepreka u pregovorima između Mbappea i Reala, ali kada pregovarate s predsjednikom Florentinom Perezom, imate samo dvije opcije: izgubiti ili izgubiti", rekao je nedavno suradnik poznate španjolske televizijske emisije El Chiringuito de Jugones, Eduardo Inda.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider