Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prisjele mu izjave

Zavezao u čvor Bavarce, a onda popljuvao bahatog trenera Bayerna: "Kad pljuneš, moraš paziti da ne padne na tebe"

Veznjak Villarreala Dani Parejo prisjetio se nekih izjava trenera Bayerna i nazvao ih omalovažavajućima…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Villarreal je šokirao favorizirani Bayern u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka.

Bayern je na svojem stadionu vodio 1:0 i išao po drugi gol koji bi ga odveo u polufinale, no u 88. minuti sijevnula je kontra gostiju.
Samu Chukwueze zabio je na asistenciju Gerarda Morena, no veliki posao u začetku akcije napravio je Dani Parejo, koji je zavezao u čvor trojicu igrača Bayerna, znalački iznio loptu iz opasne zone i proslijedio je napadačima.

gol expired Slavni Englez vrištao zbog Modrića: "To je protuzakonito. Luka, Muka ili kako se već zove. On je fenomen" divider

Upravo se 32-godišnji veznjak Villarrealla prisjetio nekih prijašnjih izjava Juliana Nagelsmanna, mladog i nadobudnog trenera Bayerna.

"Izašao je ždrijeb i Bayern je dobio Villarreala. A njegov trener, ne poznajem ga, ali mislim da se ponio malo omalovažavajuće prema našem klubu, ali i nogometu u cjelini jer je rekao da želi riješiti pitanje pobjednika već u prvoj utakmici. To je bio nedostatak poštovanja. Ponekad kada pljuneš, pljuvačka ima tendenciju pasti na onoga koji je pljunuo", izjavio je Parejo nakon utakmice protiv Bayerna, aludirajući na Nagelsmanna.

Iskusni Raul Albiol (36) ponio je naslov najboljeg igrača utakmice. Obrana Villarreala iznijela je veliki teren. Bayern je bio nadmoćniji, stiskao je i napadao, Villarreal se grčevito branio i čekao svoju šansu za kontru. I dočekao ju je, ali trebalo je izdržati konstantne nalete njemačkog prvaka. Albiol je bio pravi vođa obrane, zasluženo je ponio naslov MVP-ija utakmice.

 

"To je nevjerojatno jer nas je stajalo puno truda. Naše pobjede su plod rada cijele momčadi. Mnogo smo propatili u dvije utakmice i biti u polufinalu Lige prvaka nešto je sjajno za Villarreal", izjavio je bivši igrač Real Madrida.

"Znali smo da ćemo puno trpjeti i isušiti puno vode u tom području. Da smo otišli na produžetke, bilo bi to još 30 minuta velike patnje", nastavio je Albiol.

Obrana Villarreala kapitulirala je samo jednom. Probio ih je, a tko drugi nego Robert Lewandowski.

Albiol je prokomentirao dvoboje s poljskim strojem za golove:
"Ponekad morate zaplesati s najružnijima. On je jedan od najboljih napadača u Europi. Ako želite nešto napraviti u Ligi prvaka, prije ili kasnije morate odmjeriti snage s igračima na toj razini. Ostavili smo mu malo prostora i on je to iskoristio."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider