Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Navijači navalili

Osim majice koja je odmah postala veliki hit, Hajduk pustio u prodaju i cijelu kolekciju Livaja

Kako je nedavno najavila Uprava Hajduka, splitski klub odlučio je krenuti u brendiranje svog najboljeg igrača.

U tjednu odigravanja prve europske utakmice u novoj sezoni, koja je slijedom različitih okolnosti ujedno bila i prva domaća na Poljudu ovog ljeta, Hajduk je odlučio krenuti u brendiranje svog najboljeg igrača Marka Livaje.

Kako je nedavno najavio predsjednik Lukša Jakobušić prilikom objave da je Livaja potpisao novi ugovor u trajanju do ljeta 2027., u klubu su odlučiti brendirati Livaju na sličan način kao što su to protekle jeseni učinili s Mišom Kovačem kada su artikli s likom popularnog pjevača i velikog navijača Hajduka bili izuzetno traženi u klupskom fan shopu i web shopu.

Marko Livaja VIDEO Livajin potez je hit na internetu, majstorski prevario Portugalce: "Naslagao ih kao drva" divider

Hajduk je stoga u prodaju prvu pustio majicu s Livajinim likom, a zatim i cijelu kolekciju sa svojom desetkom u glavnoj ulozi. Što sve "Livajino" hajdukovci mogu kupiti, pogledajte OVDJE.

Inače, navijači su reagirali oduševljeno, jučer je bio izrazito dug red na Poljudu pred službenom Hajdukovom trgovinom, a najtraženiji artikal bila je upravo majica na Livaju.

Uostalom, takav je bio feedback i od strane mnogih navijača Hajduka koji žive daleko od Splita. Interes za majicu je bio toliki da server nije izdržao i stranica web shopa se srušila i bila nedostupna satima.

Ako je suditi prema prvotnim reakcijama navijača, marketing Hajduka je napravio sjajan potez što bi se itekako trebalo osjetiti i u klupskoj blagajni.

gol expired Hajduk sinoć srušio još jedan rekord: Najbolji u cijeloj Konferencijskoj ligi! divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider