Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Opet "šamar" na Maracani

Veliki rivali, ali iznad svega prijatelji: Neymar plakao poslije poraza od Argentine, a onda se pojavio Messi

Neymaru je to ovo izgubljeno finale teško palo, što se da iščitati iz brojnih fotografija nastalih po završetku dvoboja.

Sedam godina nakon što zbog ozljede nije mogao participirati u sramotnom porazu Brazila od Njemačke u polufinalu Svjetskog prvenstva (1:7), Neymar je sinoć igrao u finalu Copa Americe.

Poprište događanja ponovno je bila kultna Maracana i opet su Brazilci izvisili. Ne tako bolno kao protiv Nijemaca 2014., ali poraz ih zasigurno jako peče jer nanijela im ga je Argentina, a ako od ikog Brazil ne želi izgubiti, onda su to Gaučosi.

Neymaru je to ovo izgubljeno finale teško palo, što se da iščitati iz brojnih fotografija nastalih po završetku dvoboja.

gol expired Messi u finalu Cope igrao ozlijeđen!? Suze su potekle kad je sudac svirao kraj, a u svlačionici je bio delirij divider

Kapetan Brazila je plakao kao dječak, skinuo je srebrnu medalju koju je dobio, da bi poslije nekoliko minuta do njega došao Lionel Messi i utješio ga...

Njih dvojica su veliki prijatelji još iz doba kad su igrali u Barceloni. Argentinac je bio izrazito nezadovoljan i ljutit onda kada je Barca dozvolila da joj PSG "ukrade" sjajnog Brazilca...

Messi je poslije tog transfera apelirao kod bivšeg predsjednika Barce Josepa Marije Bartomeua da pokuša vratiti Neymara. To se nije dogodilo, ali činjenica da više nisu suigrači nije niti malo utjecala na njihovo prijateljstvo.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider