Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
"nema laganih skupina"

Bjelica zadovoljan skupinom: ''Dobar ždrijeb, možemo skupljati bodove''

Modri strateg zadovoljan je ždrijebom, najavio je borbenost i pozvao navijače na stadion.

Dinamo je na ždrijebu u četvrtak saznao protivnike u Ligi prvaka. Modri će u skupini C igrati protiv Manchester Cityja, Šahtara i Atalante.

''Dobar ždrijeb, zadovoljan sam. Imamo jednog protivnika koji je favorit u grupi, to je Manchester City i dvije momčadi koje su favoriti protiv nas, ali protiv njih imamo određene šanse ako budemo na top nivou. Vjerujem da u tim utakmicama možemo izvući nekoliko bodova. Vidjet ćemo koliko će to biti, ali vjerujem u nas, da možemo skupljati bodove'', rekao je Nenad Bjelica nakon ždrijeba.

Ždrijeb Lige prvaka (Foto: AFP) Ždrijeb Lige prvaka: Dinamo saznao protivnike, Guardiolin Man City stiže na Maksimir! divider

Zanimljivo, ni Šahtar ni Atalanta ne igraju na svojim stadionima. Šahtar se ne može još vratiti u Donjeck koji nije više pod ukrajinskom kontrolom, dok Atalanta nema stadion koji zadovoljava uvjete. Igrat će se na San Siru.

''Da, jedni će igrati u Kijevu, a drugi u Milanu. Ne znam hoće li to biti prednost za nas, ako bude pokušat ćemo je iskoristiti.''

"Imamo realne izglede protiv Atalante i Šahtara i vjerujem kako Dinamo može proći skupinu," kazao je kapetan Arijan Ademi.

Bruno Petković je naglasio kako je zadovoljan ždrijebom.

"Zadovoljan sam protivnicima. Znali smo da u Ligi prvaka nema laganih suparnika. Možemo se nositi sa svima, uvjeren sam kako imamo što pokazati u ovoj skupini," poručio je napadač hrvatskog prvaka.

Hoće li Dinamo proći skupinu sa Cityjem, Šahtarom i Atalantom?

Ukupno glasova:

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider