Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Vatreni odradili prvi trening

Modrić i Rebić kasne, Vlašić i Jedvaj u teretani: "Imamo problema, ali idemo u Slovačku po pobjedu“

"Situacija nije bajna, jasno je da bi bilo bolje da smo kompletni i da svi igraju, ali kada je to baš sve bilo po špagi?“

Hrvatska reprezentacija odradila je prvi trening nakon okupljanja za kvalifikacijske utakmice sa Slovačkom i Azerbajdžanom.

Na kišom okupani Hitrec-Kacian istrčala su 19-rica izabranika Zlatka Dalića. Ante Rebić i Luka Modrić stići će večeras. Modriću je kasnio zrakoplov, a Rebić je kasno poslijepodne sređivao posljednje detalje oko potpisa ugovora s Milanom.

Nikola Vlašić i Tin Jedvaj ostali su raditi u teretani zbog prevencije. Vuku lakše ozljede s posljednjih nastupa. Ništa problematično. Naknadno pozvani Mijo Caktaš stigao je na vrijeme iz Splita na prvi trening.

Slavlje hrvatskih nogometaša (Foto: AFP) Čarobna večer Vatrenih: Hrvatska pregazila Slovačku na putu prema Euru! divider

"Unatoč brojnim izostancima i problemima s ozljedama, atmosfera je vrlo dobra. Dečki su dobro raspoloženi“, kazao nam je kratkom razgovoru Dražen Ladić, prvi pomoćnik izbornika Zlatka Dalića.

Ipak, Hrvatska ima puno problema, nedostaju neki jako važni igrači, poput Ivana Rakitića ili Matea Kovačića. Neki nisu u formi, drugi ne igraju previše u svojim klubovima, treći traže nove klubove...

"Situacija nije bajna, jasno je da bi bilo bolje da smo kompletni i da svi igraju, ali kada je to baš sve bilo po špagi?“ retorički nas je upitao Ladić.

gol expired Igra skrivača je završena: Rakitić mora odlučiti, Dalić mu je dao sve, nije ovo zaslužio divider

"Ni drugima ne cvjetaju ruže. I Slovaci imaju sličnih problema, i njima neki važni igrači ne igraju u svojim klubovima. Nema kukanja, idemo u Slovačku po pobjedu“, poručuje Ladić.

Mislite li da bi i bod u ovakvoj situaciji bio solidan ulov. Ako bi Vatreni donijeli četiri boda s dvije gostujuće utakmice, to bi bilo za prolaznu ocjenu.

"Ne razmišljamo tako, idemo u Slovačku pobijediti i puno toga riješiti. Da će biti lako, neće, ali vjerujemo u sebe i nećemo kalkulirati“, poručuje Ladić i dodaje da se problemi kroz koje prolazi neki hrvatski nogometaši na različite načine na njih reflektiraju.

"To je individualno, svatko to drukčije doživljava. Primjerice, jednima su problemi oko potpisivanja novog ugovora ili pronalaska novog kluba motiv više da pruže dobre partije u reprezentaciji. Druge opet takvi problemi zakoče. Svatko drukčije reagira, ne može se generalizirati. Vjerujem da ćemo sve probleme nadvladati i da ćemo uspjeti ispuniti cilj“, zaključio je Ladić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider