Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bešćutno

Messi se emotivnom porukom oprostio od prijatelja, a Ronaldova djevojka mu ostavila bizaran komentar

Sergio Agüero je morao prekinuti karijeru zbog problema sa srcem, a lijepu mu je poruku poslao prijatelj Lionel Messi.

Argentinska nogometna legenda Sergio Agüero jučer se i službeno oprostila od nogometne karijere. Na svečanosti na stadionu Barcelone bilo je suza, ne samo Agüera već i suigrača.

"Želim vas obavijestiti da sam odlučio prestati igrati profesionalni nogomet. Ovo su jako teški trenuci, ali hej, još uvijek sam jako zadovoljan odlukom koju sam donio. Na prvom je mjestu moje zdravlje, koje je došlo u pitanje zbog problema koji sam imao prije nekoliko tjedana", kazao je suznih očiju.

Nakon što je krajem listopada imao problema sa aritmijom srca, Agüero je prošao liječničke preglede i dobio je preporuku da je najbolje da prekine profesionalnu karijeru.

Emotivnu mu je poruku poslao i Lionel Messi, s kojim ga veže kumstvo njihovih sinova.

''Praktički cijelu karijeru zajedno, Kun. Proživjeli smo jako lijepe trenutke i druge koji nisu bili, svi su nas tjerali da se sve više ujedinjujemo i više družimo. A mi ćemo nastaviti živjeti zajedno i izvan terena.

Jako me boli gledati kako moraš prestati raditi ono u čemu najviše uživaš zbog onog što ti se dogodilo. Sigurno ćeš i dalje biti sretan jer si osoba koja prenosi veselje i mi koji te volimo bit ćemo s tobom.

Jako te volim, prijatelju, nedostajat će mi s tobom biti na terenu i u reprezentaciji'', napisao mu je, između ostalog, Messi.

U moru komentara, a bilo ih je oko 36 tisuća samo na Facebooku, pojavio se i onaj Ronaldove djevojke Georgine Rodriguez, koji se može vidjeti odmah ispod objave jer je među popularnijima.

Na Agüerov oproštaj od nogometa zbog problema sa srcem ona je napisala:

''Ronaldo es el mejor'', u prijevodu ''Ronaldo je najbolji.''

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider