Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Turnir Četiri kafića

Livaja otkrio od koga je najviše dobio "batina", ubrzo se oglasio krivac: "Zato ti je Theophile kao kamilica"

Malonogometni turnir Četiri kafića igra se 26. prosinca u splitskoj dvorani Gripe.

Danas su izvučeni parovi polufinala za 19. izdanje popularnog malonogometniog turnira "Četiri kafića - Memorijal Dino Petrinović" koji će se održati, već tradicionalno, 26. prosinca u Splitu.

Parove je izvukao najbolji nogometaš splitskog Hajduka, Marko Livaja koji će zasigurno biti prva zvijezda popularnog turnira s humanitarnim predznakom.

Tako će se u polufinalu na splitskim Gripama sastati Kauri - Camel te Antique i Vivas, a kao uvijek do sad, turnir će pohoditi niz poznatih imena iz svijeta nogometa. Redom su to bivši, ali i sadašnji nogometaši Hajduka, ali, naravno, bit će i nekoliko iznenađenja, prenosi Dalmatinski portal.

Za Kauri će nastupiti Ivo Grbić, Nikola Moro, Mario Pašalić, Filip Krovinović, a za Camel Stipe Pletikosa, Vladimir Balić, Danijel Subašić, Marin Ljubičić, Josip Elez, Nikola Katić.

Prvi put ove godine nastupit će i Antique za kojeg će nastupiti Marko Livaja, Marin Tomasov, Stipe Biuk, Nikola Kalinić, a možda Ivan Perišić i Ivan Rakitić.

gol expired U centru Varšave osvanula zanimljiva reklama: Pogledajte kako Rusi provociraju poljske navijače divider

Za prvu zvijezdu turnira, Marka Livaju ovo će biti 11. nastup na ovom turniru. Prve godine bio je najbolji strijelac turnira, ali dodaje da nije bilo lako igrati protiv iskusnijih igrača.

"Bilo je teško igrati protiv starijih, Hrvoje Vejić me najviše tukao po nogama", rekao je Livaja, a ubrzo i dočekao odgovor bivšeg braniča splitskog sastava.

Oglasio se tako na svom Instagram profilu i poslao Livaji humorističnu poruku.

"Dragi, zato su ti danas ovi Cathrinei kao kamilica. A i nije bilo samo po nogama, bio je i koji lakat".

Također, na turniru će debitirati i kafić Vivas za kojeg će nastupiti Stanko Bubalo, Igor Musa, Roko Šimić, a možda i Luka Sučić.

Pogodak Marka Livaje na Maksimiru

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider