Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
na pragu veličanstvenog rekorda

Pašalićev šou u novoj monstruoznoj pobjedi Atalante: Zabio hat-trick i odveo ju do drugog mjesta

Mario Pašalić zabio je tri pogotka u novoj uvjerljivoj pobjedi Atalante ove sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mario Pašalić postigao je hat-trick u uvjerljivoj pobjedi Atalante u borbi za drugo mjesto u talijanskoj Serie A. Nova žrtva Atalante bila je najgora momčad talijanskog prvenstva, koja je stradala s čak 6:2

Pašalić je zabio vodeći pogodak za Atalantu već u 2. minuti utakmice nakon lijepog proigravanja Malinovskog. Gotovo identična kombinacija bila je dobitna i u 55. minuti kada je Pašalić zabio za 5:1, a samo tri minute kasnije Mariju je asistirao i Colley za 6:1. 

gol expired Modrić u devet pobjeda pokazao najbolju verziju sebe: "Zidane ne misli dalje bez Hrvata. Jasna poruka predsjedniku Reala" divider

Preostale golove za Atalantu postigli su De Roon, Malinovky i Zapata. Utakmicu je kod Atalante započeo još jedan Hrvat, Boško Šutalo, a i on i Pašalić su odigrali cijeli susret za hit-momčad talijanskog prvenstva.

Ovom pobjedom Atalanta je skočila na drugo mjesto prvenstvene ljestice sa svega šest bodova manje od Juventusa, koji ima i utakmicu manje. 

Podsjetimo, Atalanta je prije nekoliko dana odigrala 2:2 na gostovanju kod Juventusa, s tim da je oba gola primila iz kaznenog udarca, posljednji u 90. minuti. Da je uspjela slaviti bila bi sada na samo tri boda od vodećeg Juventusa.

gol expired Slaven Bilić si dodatno zakomplicirao šanse za ulazak u Premierligu divider

S ovih šest pogodaka Atalanta je stigla do brojke 93 ove sezone. Apsolutni rekord Serie A drži Torino iz sezone 1947/1948 (125 golova)

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider