Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Da, daaaa

Je li Lovre Kalinić najavio veliki Hajdukov transfer? Ovo je napravio i kad je dolazio Krovinović

Dolazak Nikole Kalinića u Split pokrenuo je još jednu euforiju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Navijači Hajduka ovih dana očekuju od uprave prvi božićni poklon i potvrdu dugo iščekivanog povratka Nikole Kalinića u Split, a jučerašnjom objavom kako dolazi na turnir Četiri kafića gotovo pa je objavljen kao novo pojačanje.

To se zasad još nije dogodilo, a kako je to uskoro moguće, dao je naslutiti čuvar mreže Bilih Lovre Kalinić, koji je na Instagramu objavio fotografiju s prezimenjakom i moguće uskoro budućim suigračem.

"Da, daaaa", objavio je na Instagramu kao da ga sam najavljuje…

Ta objava ne mora značiti ništa, samo da je sretan što ponovo vidi starog prijatelja, ali mnogi Hajdukovi navijači prisjećaju se ljeta kad je slično napravio i s Filipom Krovinovićem. Tog dana krenula je splitska euforija, a sad bi Kalinićeva objava mogla pokrenuti još jednu.

Kaliniću na ljeto istječe ugovor s Veronom i već se dugo šuška kako bi se mogao vratiti u Hajduk, talijanski Tuttomercato u četvrtak je demantirao tu glasinu, međutim ova objava ponovo budi maštu navijača Hajduka.

Zasad bi samo trebao zaigrati ili barem biti u stručnom stožeru Antiqua na Četiri kafića jer je u Split stigao ozlijeđen, a poslije... Tko zna…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider