Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
debakl arsenala

Manchester City pobijedio United u presudnom derbiju i trasirao put prema naslovu!

Plavi dio Manchestera slavi nakon zanimljivog gradskog derbija.

Nogometaši Manchester Citya napravili su veliki korak prema naslovu prvaka Engleske slavivši u 35. kolu u gradskom derbiju kod Manchester Uniteda s 2:0.

Gostovanje na Old Traffordu bila je najteža utakmica za Guardiolinu momčad do kraja sezone, a City je to uspješno riješio pogocima Bernarda Silve (54) i Leroya Sanea (66).

United je bio ravnopravan suparnik, ali nisu uspjeli zabiti. Najbolju šansu propustio je Jesse Lingard, koji je pri rezultatu 1:0 propustio ugurati loptu u prazan gol.

City se tako vratio na čelo ljestvice s bodom više od Liverpoola, a u posljednje tri utakmice protiv City igra protiv Burnleyja, Leicestera i Brightona. United se bori s Chelseajem i Arsenalom bori za Ligu prvaka, no Solskjaerovoj momčadi ovo je čak sedmi poraz u zadnjih devet utakmica.

Kiksao je u borbi za Ligu prvaka londonski Arsenal koji je izgubio kod Wolvesa s 1:3. Rúben Neves (28), Doherty (37) i Diogo Jota (45+2) zabili su za domaćine, a Papastathopoulos (80) za Arsenal, koji je ostao peti s bodom manje od Chelsea i dva boda više od Uniteda.

 

Manchester United - Manchester City 0:2

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider