Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bavarski stroj gazi

Bayern deklasirao Atletico: Prvak Europe demonstrirao silu, Madriđani nemoćni

Bayern je pobijedio Atletico 4:0 u prvom kolu Lige prvaka...

Aktualni europski nogometni prvak Bayern krenuo je u obranu naslova uvjerljivom 4-0 pobjedom protiv Atletico Madrida. 

Pobjede su ostvarili i Liverpool porazivši Ajax sa 1-0, Atalanta koja je u Danskoj pobijedila Midtjylland sa 4-0, te Manchester City koji je uspio slomiti Porto sa 3-1.

gol expired Senzacija u Madridu: Real doživio šokantan poraz, u dramatičnoj završnici ostao bez boda! divider

Bavarci su dominirali cijeli susret i potpuno su nadigrali španjolski sastav. Golove za njemački sastav zabili su Coman (28, 72), Goretzka (41) i Tolisso (66). Hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko nije nastupio za Atletico zbog ozljede, dok je Ivo Grbić sjedio na klupi za pričuvre.

Remi Salzburga i Lokomotiva

U drugom susretu iz A skupine RB Salzburg i moskovski Lokomotiv su odigrali 2-2. Gosti su poveli u 19. minuti. Anton Mirančuk je ubacio iz kornera, Rifat Zemaletdinov glavom prebacio do Edera koji je zabio za 1-0. Izjednačio je Dominik Szoboszlai u posljednjim trenucima prvog dijela fantastično pogodivši malo iskosa s ruba kaznenog prostora u desne rašlje.

Salzburg je poveo na otvaranju drugog dijela, u 50. minuti je pogodio Zlatko Junuzović. No, 15 minuta prije kraja utakmice gosti su izjednačili, a pogodak je postigao Lisakovič. Za goste je cijeli susret odigrao Vedran Ćorluka.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider