Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zašto uvijek on?

Kad golmani vide Benzemu, napune gaće: Ovo je napravio već četvrti put u Ligi prvaka

Što toliko izluđuje golmane kad vide Karima Benzemu pred sobom u Ligi prvaka? Ulreich, Karius, Donnarumma i sad Mendy

Pritisak koji stvara Realov napadač Karim Benzema ulazi u glavu golmanima u Ligi prvaka izgleda jer drugačije ne možemo objasniti njihove kikseve kad je on na suprotnoj strani.

gol expired Real slavio protiv Chelseaja u Londonu: Hat-trick Benzeme, asistencija Modrića divider

Pokažite golmanu fotografiju Karima Benzeme i napune gaće. Tako ispada jer način na koji gube samopouzdanje kad je legendarni Francuz ispred njih na terenu, polako postaje legendaran kao njegovi golovi u važnim utakmicama.

Taj pritisak pretvorio je rezultatski neizvjesnu utakmicu u Londonu u gotovu, izludio je Edouarda Mendyja i praktički ga natjerao da im preda loptu za 1:3. No, nije jedini… Prije njega isto je učinio Ulreichu, Kariusu, Donnarummi...

Dvaput 2018. godine

U uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka 2018. godine Bayernov rezervni čuvar mreže Sven Ulreich poskliznuo se i ostavio mu loptu za gol Kraljevskog kluba za 2:1 u 46. minuti, a iste godine u velikom finalu njegov sunarodnjak Loris Karius napravio je puno poznatiji kiks koji je također pogurao Kraljevski klub do pobjede 3:1.

gol expired VIDEO Mendy bizarno poklonio gol Realu, nekoliko minuta kasnije Courtois pokazao Chelseaju koga su prodali divider

Dotad neviđenu glupost napravio je za ključnih 1:0 i poklonio gol Benzemi koji je završio njegovu karijeru u gradu Beatlesa i praktički njegovu karijeru na top razini.

Drugi put ove

Tješit će ga što je Benzema prevario puno ozbiljnija golmanska imena od njega, ove sezone stradao je već Gigio Donnarumma napravivši neoprostivu pogrešku za 1:1 na Santiago Bernabeu i omogućio Real Madridu veliki preokret u drugom poluvremenu uzvratne utakmice osmine finala.

A sad je i golmanu Chelseaja priuštio večer koju nikad neće zaboraviti…

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider