Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
otkrili tajnu svoje igre

U Hajdukovcima tinja nada da mogu do naslova: "Nanijeli smo im prvi, nadam se ne i jedini poraz"

Hajduk je Dinamu nanio prvi prvenstveni poraz u ovoj sezoni i to na njegovom Maksimiru.

Nakon pobjede u derbiju protiv Dinama, nogometaši Hajduka bili su presretni. Iako je još velikih devet bodova prednosti na strani Dinama, nada da se stvari do kraja još mogu zakomplicirati tinja u igračima Hajduka.

"Nanijeli smo im prvi poraz i nadam se da im to neće biti jedini u sezoni. U prvom poluvremenu se sve odvijalo na sredini, a u nastavku smo imali i više od igre i kontri i dobre prilike", rekao je desni bek Hajduka Juranović.

"Moja igra? Mislim da moja igra nije bila bitna, bitno je da smo pobijedili. Bilo je i mojih navijača na tribinama i sigurno su jako zadovoljni", rekao je Josip Juranović.

Veliku utakmicu u sredini terena odradio je Josip Radošević.

"Išli smo s velikim očekivanjima na derbi, imamo jako kvalitetan i pozitivan niz iza sebe, posvećeni smo mirnom, tihom i kvalitetnom radu i zato nam stižu bodovi", rekao je Radošević.

"Prvo poluvrijeme je bilo za zaborav, ali svaki derbi nosi svoje nadmudrivanje. Jako tvrd je svaki derbi. Mi smo danas pokazali kvalitetniju igru. Pobijedili smo na sredini terena. Mi idemo iz utakmice u utakmicu bez nekog velikog presinga. Bitno je da se stvara pozitivna atmosfera i da dobro radimo. Tihim koracima stvaramo kvalitetan niz. Tako želimo i nastaviti", dodao je veznjak Hajduka.

Na kraju utakmice igrači Hajduka otišli su zajedno do južne tribine i zajedno proslavili pobjedu. Posebnu dozu skandiranja zaradio je junak derbija Karlo Letica, vratar koji je obranio dva zicera Soudaniju, te jedanaesterac Gavranoviću.

"Bio je veliki broj naših navijača i drago mi je da se mogu radovati. Da se sada svi možemo pozitivni i veseli vratiti kući", zaključio je Radošević.

Može li Dinamo nakon poraza od Hajduka ''prokockati'' devet bodova prednosti?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider