Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Užasna vijest

FOTO Policija dovršila očevid nesreće u kojoj je poginuo otac Marka Livaje, poznati novi detalji

Marko Livaja saznao je užasnu vijest uoči susreta protiv Osijeka.

Uoči teškog gostovanja kod Osijeka u sklopu 7. kola SuperSport HNL-a, najbolji nogometaš Hajduka Marko Livaja primio je tužnu vijest

U teškoj prometnoj nesreći, koja se dogodila u ranim jutarnjim satima na brzoj cesti kod Kaštel Sućurca, poginuo je njegov otac Milan.Došlo je do sudara osobnog automobila i motocikla na brzoj cesti. Nažalost, motociklist je stradao na mjestu nesreće.

Ubrzo se oglasio Hajduk i izrazio sućut svom igraču: 

"Dragom Marku i njegovoj obitelji HNK Hajduk upućuje iskrene izraze sućuti u povodu iznenadnog i nenadoknadivog gubitka dragog mu oca. Cijeli Klub je uz njega i daje mu maksimalnu podršku u ovim teškim trenucima.

Sve naše misli su uz njega i njegovu obitelj", objavio je Hajduk na službenom Instagram profilu.

Još uvijek nije poznato hoće li Livaja konkurirati za prvenstveni ogled protiv Osijeka, koji se igra večeras od 21:05 u Gradskom vrtu.

Poznati novi detalji nesreće

Državno odvjetništvo navodi kako je prema do sada prikupljenim podacima utvrđeno da se osobno vozilo, kojim je upravljao 20-godišnjak, kretalo južnom kolničkom, a sjevernom prometnom trakom brze ceste Trogir - Solin iz pravca zapada u smjeru istoka.

Otac Marka Livaje, u priopćenju DORH-a navodi se da se radi o 56-godišnjaku, kretao se suprotnim smjerom iz pravca istoka, odnosno, Solina u pravcu zapada, tj. Trogira.

gol expired U prometnoj nesreći poginuo otac Marka Livaje: Tužna vijest stigla usred noći divider

Došlo je do sudara između prednjeg lijevog dijela osobnog vozila i prednje strane motocikla na sjevernoj prometnoj, a južnoj kolničkoj traci na dijelu kolnika brze ceste namijenjene kretanju vozila iz pravca Trogira prema Solinu pri čemu je na mjestu nesreće preminuo vozač motocikla, navodi Državno odvjetništvo.

Dežurna zamjenica je, nakon očevida, naložila obdukciju tijela smrtno stradale osobe, toksikološko vještačenje sudionika nesreće te izradu prometno-tehničkog vještačenja, nakon čega će u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave splitsko-dalmatinske nastaviti s provođenjem daljnjih izvida radi utvrđivanja svih okolnosti prometne nesreće.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider