Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
veliki gospodin

Javio nam se igrač Hajduka nakon naše priče o tužnom dječaku, ispunit će mu snove: "Ljubio je mobitel od sreće"

Sandru se ispunila ogromna želja, dobit će dres s utakmice Hajduka.

Danas ujutro objavili smo priču malenog navijača Sandra koji obožava Hajduk.

Za one koji su propustili prvi članak ukratko ćemo pojasniti cijelu priču, a opširnije možete pročitati OVDJE.

Hajduk je jučer gostovao protiv Primorca, a na stadionu u Biogradu na Moru splitski klub je pratila vojska navijača. Nakon utakmice i staro i mlado je uletjelo u teren kako bi uhvatili koji selfie s igračima, a najsretniji su dobili dresove, hlačice, štucne… Jedan od onih koji je uletio među igrače bio je i mali Sandro koji je lovio svoje idole, Lovru Kalinića, Filipa Krovinovića i Emira Sahitija, silno je htio njihov dres s utakmice, ali stariji su bili brži i uhvatili prije njega opremu hajdukovaca.

gol expired Ovo je hajdukovac Sandro, saznali smo za priču koja stoji iza ove tužne fotografije divider

Nakon toga on je otišao do oca, a službeni fotograf Hajduka uhvatio je kadar koji je postao hit među navijačima Bijelih. Sandro je bio jako tužan jer nije uspio doći do dresa, a nakon objave njegove emotivne priče javio nam se veliki Emir Sahiti.

Napadač Hajduka odmah je reagirao, pozvao je Sandra i njegovog oca na Poljud u nedjelju kada Hajduk igra protiv Lokomotive, a ono što ga je ipak najviše razveselilo je obećani dres kojeg će dobiti nakon utakmice.

Otac mu je nedavno kupio dres od Marka Livaje, koji je Sandru dobar igrač, ali ipak su mu nešto draži Krovinović, Kalinić i Sahiti. Rekao je ocu da nije to pravi dres jer ga igrač nije nosio i nije s utakmice Hajduka.

gol expired Hajduk potvrdio bombastični povratak: Danijel Subašić opet na Poljudu, potpisao je ugovor! divider

''Pozdrav, možete li saznati gdje mali živi i je li dolazi na utakmicu protiv Lokomotive?'', pitao nas je Sahiti, a nakon toga smo ga spojili s njegovim ocem i naravno njegovim navijačem Sandrom.

''Evo riješeno je, mali Sandro će dobiti moj dres nakon utakmice. Pričali smo na mobitel, jako je sretan, kaže mi njegov otac da ljubi mobitel od sreće. Hvala vam puno'', rekao je Sahiti, a mi mu možemo samo čestitati na njegovoj sjajnoj gesti i poželjeti veliku karijeru. Takve ljudine to i zaslužuju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider