Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Imaju troje djece

Totti prolazi bračnu krizu: Je li poljubac supruge s drugom ženom pred milijunima gledatelja pogoršao stvar?

Francesco Totti i Ilary Blasi vjenčali su se 2005. godine i imaju troje djece.

Nogometna (i ne samo nogometna) Italija bruji o kraju braka između Francesca Tottija i Ilary Blasi.

Slavni nogometaš, princ Rima, kako mu tepaju Talijani, u braku s Ilary je 17, a u vezi okruglih 20 godina, ali talijanski mediji ovog utorka na svojim naslovnicama donose vijesti o mogućem razvodu.

Između Francesca i Ilary stvari već neko vrijeme ne funkcioniraju, a sve je kulminiralo s dva događaja početkom ovog mjeseca, pišu talijanski mediji.

Totti proslavio rođendan bez supruge Ilary

Navodno su se 5. veljače žestoko posvađali tijekom obiteljskog izleta u Castel Gandolfo, a kap koja je prelila čašu bio je strastveni poljubac između Ilary i Michelle Hunziker, švicarske glumice i modela.

Dogodilo se to nekoliko dana poslije svađe u izravnom prijenosu pred milijunskim auditorijem, što je Tottija posebno naljutilo.

Znala je Ilary i ranije svojim kontroverznim izjavama podići prašinu.

"Smatram slobodu biranja seksi. Stvari s Francescom funkcioniraju, ali u životu se nikad ne zna. Sve se može promijeniti. Ja želim biti neovisna i ne biti obješena na muškarca", svojedobno je izjavila Tottijeva (uskoro bivša?) supruga.

Glasine o razvodu započele su još u rujnu prošle godine, kada Ilary nije bila prisutna na proslavi Tottijeva 45. rođendana. Čini se kako su problemi počeli puno prije ove svađe i kontroverznog poljupca.

Francesco i Ilary u braku su dobili troje djece.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider