Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
navijači stali uz njega

Žestok sukob u Italiji, Interov predsjednik poludio: "Srami se! Ti si najveći klaun"

Neobičan prijedlog vodstva talijanske lige izbacio je iz takta predsjednika Intera.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Juventus i Inter trebali su se sučeliti u Torinu u velikom derbiju talijanskog nogometa u nedjelju 1. ožujka, ali utakmice je odgođena zbog koronavirusa.

Traži se novi termin utakmice, a vodstvo Serije A predložilo je neobičan termin – ponedjeljak 9. ožujka. Ne bi tu bilo ništa sporno da Inter i Juventus ne igraju samo dan ranije u nedjelju – prvi protiv Sassuola, drugi protiv Bologne.

Prijedlog novog termina izbacio je iz takta Interova predsjednika Stevena Zhanga, koji se u poruci na Instagramu žestoko obrušio na vodstvo lige i predsjednika Paola Dal Pina.

gol expired Hrvatskoj ždrijeb Lige nacija donio najjaču skupinu i spektakularne utakmice divider

''Srami se. Ti si vjerojatno najveći klaun kojeg sam ikad vidio. Ti pričaš o sportskom duhu i poštenom natjecanju? Možda da tražimo igrače da igraju 24 sata, sedam dana u tjednu? Da, tebi govorim, predsjedniče Lige. Srami se. Vrijeme je da ustaneš i prihvatiš odgovornost", žestok je bio Zhang.

Na njegovu stranu stali su i Interovi ultrasi koji su se oglasili porukom na Facebooku.

Stipe Miočić i Daniel Cormier (Foto: AFP) Izjava predsjednika UFC-a zabrinula Miočićeve fanove: "Ne može se boriti ni s kim" divider

''Konačno predsjednik koji naziva stvarima onakvima kakve jesu. Napokon smo čuli i riječi s upravljačkih pozicija kojima u prvom planu nije biznis, nego vrijednosti. Nadamo se da je vrijeme da i talijanski i svjetski nogomet probude i uzmu ovo kao primjer. Ne može sve biti stvar profita i pobjeđivanja po svaku cijenu. Ponosni smo na našeg predsjednika", napisali su.

Protiv Zhanga je najavljena istraga zbog vrijeđanja, a termin se još ne zna. Interov direktor Beppe Marotta poručio je da razmatraju razne termine.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider