Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
neće pomoći

Igrači PSG-a iznenađenjem na rođendanu pokušali spriječiti transfer Mbappea u Real

Kylian Mbappe jučer je proslavio 23. rođendan.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kada je prije tri i pol godine zabio Hrvatskoj u finalu Svjetskog prvenstva, Kylian Mbappe upisao se u povijest kao jedan od samo dvojice tinejdžera koji su bili strijelci u finalima. Onog drugog zovu Pele.

Mbappe je od tada pokušao doći do drugog velikog trofeja, onog Lige prvaka, ali mu u PSG-u to nije polazilo za rukom. Tek su mu 23 godine i vremena za brojanje najvećih trofeja ima napretek, no u Parizu će mnogi za njega reći kako se posljednjih godina ponašao kao razmažena zvijezda.

Zov Reala uvijek mu je drag, što je posebno iritiralo navijače, ali i čelnike PSG-a, koji ga bezuspješno pokušavaju nagovoriti na novi ugovor.

Sinoć je imao rođendansku zabavu u Parizu, ne u stilu Neymara i Brazilaca, ali društvo iz kluba se okupilo. Iznenadili su ga dresom na kojem je pisao broj 2050. Pretpostavlja da se radi o godini do koje bi trebao potpisati novi ugovor i ostati zauvijek pariški princ.

No čini se kako je sve uzalud te kako Mbappe želi krajem sezone prijeći u Real. Florentino Perez mu je obećao Zlatnu loptu i status najveće zvijezde, što bi kroz koju godinu sigurno i bio, jednom kada Benzema i Modrić objese kopačke o klin.

U PSG-u su mu doveli Messija. Nekome bi to bio veliki argument da ostane i pokuša napraviti velike stvari s jednim od najboljih u povijesti, očito ne i Mbappeu.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider