Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ili ostaje?

Stipe Biuk blizu odlaska iz Hajduka: Na Poljud stigla ponuda od šest milijuna eura?

Stipe Biuk je trenutno najtraženiji igrač Hajduka na nogometnom tržištu.

Nije tajna da je Stipe Biuk najtraženiji igrač Hajduka. Mladi hrvatski reprezentativac veliki je talent, a odlično je ušao u novu sezonu.

Biuk je trenutno igrač za kojeg Hajduk može dobiti najviše, a kako piše Slobodna Dalmacija, Bijeli su dobili ponudu iz Bundeslige vrijednu oko šest milijuna eura.

O kojem se točno klubu radi nije poznato, ali isti izvor navodi da su kontakti između bundesligaša i Hajduka već ostvareni.

gol expired Navijači Dinama ispod prozora tražili Čačićev odlazak, a on poručio: "Pa ne možemo svaku dobiti" divider

Bundesligaš je navodno gledao i dvoboj protiv Vitorije, a u toj utakmici jako je bio raspoložen mladić Bijelih koji je navodno imao razne ponude brojnih velikana, a spominjali su se Manchester City, Atalanta, Roma, Benfica…

Biuk ima tek 19 godina i često nalazi svoje mjesto među najtalentiranijim mladim igračima u Europi. Prema Transfermarktu vrijedi 4,5 milijuna eura i ispod te cijene sigurno neće otići.

Za prvu momčad Hajduka već je upisao 48 utakmica, zabio je četiri gola i dodao sedam asistencija. Hajduk bi njegovim odlaskom napunio blagajnu, a ako ostane, možda postane i najveće pojačanje Bijelih za novu sezonu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider