Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Očekuje se lijepa posjeta

Poslije dugo vremena krcat Poljud? Hajduk pustio u prodaju ulaznice za europsku utakmicu

Hajduk u subotu gostuje kod Lokomotive u prvom kolu HNL-a, a poslije toga ih čeka drugo pretkolo Konferencijske lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tjedan dana prije utakmice Hajduk je pustio u prodaju ulaznice za sraz s kazahstanskim Tobolom. Prvi susret drugog pretkola Konferencijske lige igra se na Poljudu u četvrtak 22. srpnja s početkom u 21:00 i bit će to ujedno i prva natjecateljska utakmica koju će Hajduk u 2021. godini moći igrati pred svojim navijačima.

Prije pandemije, na Poljudu se u ovo doba godine redovito tražila karta više, bez obzira o kojem je suparniku bila riječ. Sada bi moglo biti nešto slično jer navijači su se zaželjeli Hajduka nakon što su cijelo proljeće tribine bile zatvorene.

Prva četiri dana prodaje ulaznica pravo prvokupa imaju isključivo aktivni članovi Hajduka (takvih je u ovom trenutku preko 27.000), a početak slobodne prodaje počinje u ponedjeljak 19. srpnja. Svi koji su platili godišnju članarinu u Hajduku (punoljetne osobe 100 kuna, maloljetni 50 kuna) mogu preko posebnog linka zatražiti kod s kojim ostvaruju pravo na prvokup ulaznice.

Što se tiče ostalih uvjeta za ulazak na stadion, vezanih uz pandemiju koronavirusa, iz Hajduka su ih jasno naveli na svojoj službenoj stranici. Prema novoj Odluci o nužnim epidemiološkim mjerama na utakmicu mogu svi oni koji posjeduju EU digitalnu COVID potvrdu, što uključuje:

- osobe cijepljene s obe doze cjepiva protiv bolesti COVID-19 (po primitku druge doze)

- osobe koje su primile prvu dozu cjepiva (22. dan od primitka prve doze s rokom valjanosti od 42 dana od primitka cjepiva za Pfizer i Modernu, odnosno 84 dana za AstraZenecu)

- osobe koje su cijepljene jednom dozom cjepiva, a koje unatrag 180 dana od dana primitka cjepiva imaju pozitivan test)

- osobe koje imaju negativan nalaz PCR testa (ne stariji od 72 sata) ili brzog antigenskog testa (ne stariji od 48 sati)

- osobe koje su preboljele bolest COVID-19 (11. dan od datuma prvog pozitivnog PCR testa, s valjanošću potvrde 180 dana od datuma prvog pozitivnog PCR testa)

S Poljuda poručuju kako će svoje navijače uskoro obavijestiti o terminima i lokacijama na kojima će se obavljati antigenska testiranja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider