Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Cristiano Vlahović

Srbin najprije uzeo Ronaldovu "sedmicu" pa se uselio u njegov bivši dom: Pogledajte vilu u kojoj će živjeti

U ponedjeljak je Vlahović objavio kako će nositi Cristianov dres s brojem sedam, a sad će se izgleda useliti i u njegovu nekadašnju kuću.

Novo pojačanje Juventusa i najskuplje plaćeni nogometaš zimskog Mercata, Dušan Vlahović, uzeo je bivši broj Cristiana Ronalda na leđa, a sad će se, izgleda, useliti u njegov nekadašnji dom u Torinu.

Naime, Tuttosport piše kako se 70.000.000 eura teško pojačanje iz Fiorentine sprema useliti u prekrasnu vilu u kojoj je nekoć živio Cristiano Ronaldo s Georginom Rodriguez i obitelji. Nedavno su na stranicama za oglašavanje nekretnina objavljene fotografije prekrasnog zdanja i otkrile su u kojem će luksuzu živjeti srpski reprezentativac.

gol expired Talijanski gigant odriješio kesu: Stara dama potvrdila najskuplji transfer ovog zimskog prijelaznog roka divider

Njegov novi dom izgrađen je od dvije spojene vile, a nalazi se na kraju privatne ulice koju čuva osiguranje. Ima dva ulaza i okružen je raskošnom vegetacijom i uređenim vrtom. Nažalost, na internetu ima jako malo podataka o broju soba i kupaonica.

Ono što je Ronalda privuklo onamo jest privatnost koju nudi, a dok je on tamo živio, dao je izgraditi modernu teretanu, u kojoj su trenirali on i njegova supruga. Poslije napornih treninga Dušan se može rashladiti u predivnom bazenu, koji bi trebao biti dovoljan za potrebe vrhunskog sportaša. Pogled je također spektakularan - s jedne strane planine, s druge rijeka, a u središtu pogled na cijeli grad.

gol expired Dušan Vlahović na korak od transfera karijere: Razbjesnio je navijače, dočekale ga jezive prijetnje divider

Najam vile inače košta nekoliko stotina tisuća eura na godinu, a poznata grupa U2 spavala je u njoj kad je zadnji put imala koncert u Torinu te je najam platila 40 tisuća eura na dan!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider