Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zagrebačka pivovara donosi

''Dužan si mi rundu'': Prosinečki otkrio tko ga je spasio od etikete tragičara i poslao mu gajbu žuje

Kroz kratka pitanja i u opuštenoj atmosferi Vlado Boban saznaje anegdote koje će oduševiti i nasmijati sve zagrižene ljubitelje nogometa. U serijalu pod nazivom ''Dužan si mi rundu'' gostuju tri legendarna igrača, prvi na tapeti je Robert Prosinečki.

Prosinečki nam otkriva da je stopere slagao kao drva jer je radio kod oca u pilani kao klinac. Saznali smo kako je odabirao protivnike kojima je gurao loptu kroz noge, kakav je bio osjećaj prvi put uklizat i je li teže pucati penal u finalu Kupa prvaka ili dovest ženu pred oltar i reći ‘’da’’. Otkriva nam odakle mu i posebna strast prema košarci i NBA ligi.

Više o pitanjima na koje Robi prvi put daje odgovore te kome duguje rundu jer ga je spasio od etikete tragičara, pogledajte u videu.

Tri videa s tri legendarna igrača, Robertom Prosinečkim, Aljošom Asanovićem i Stipom Pletikosom, donosi Ožujsko pivo, a zovu se prigodno ''Dužan si mi rundu''. Svaki će od njih poslati rundu Ožujskog kao zahvalu nekome, a saznat ćemo i priče koje stoje iza najvećih gafova naših omiljenih nogometaša. Jedno od pitanja koje očekuje svakoga je ''Da se reprezentacija dijeli na zgodne i ružne tko bi bio kapetan zgodnima?'', na koje smo dobili smo zanimljive odgovore i seciranja međusobne ljepote.

Znate li kako bi se proveo legendarni trojac Prosinečki – Asanović – Boban protiv Kroosa – Modrića i Casemira? E to je pitanje koje osim s Robijem, analiziramo i s Aljošom Asanovićem. U videu koji vas očekuje idući tjedan, a u kojem gostuje simpatični Aljoša saznali smo kada je prvi put zaplakao zbog nogometa, i koja je priča iza pjesme jedne naše estrande ikone koja ga je zapanjila nastupom uoči utakmice.

Osim Robija i Aljoše, svoju rundu će poslati i Pletikosa koji je na goloj muškoj lutki u centru Zagreba otkrio najsnažnije i najslabije dijelove svog tijela.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Zagrebačka pivovara po najvišim profesionalnim standardima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider