Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
respekt s obje strane

Dinamovci se družili s navijačima uoči Hajduka: Hoćemo li napokon vidjeti dobar derbi?

Derbiji ove sezone nisu ponudili veliku atrakciju - neka zato sutra bude obrnuto

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čovjek koji je odlučio posljednji derbi, Mario Gavranović, bio je jedan od traženijih za fotografiranje i potpisivanje autograma. Druženje s navijačima u centru Zagreba bila je modra uvertira u sutrašnji derbi s Hajdukom.

''Idemo završit sezonu onako kako smo igrali cijele sezone, svi su na raspolaganju. Odmorili smo se i sutra ćemo vidjeti dobar derbi, nadam se da ćemo pobijedit'', rekao je Nenad Bjelica.

Trener bijelih Siniša Oreščanin spustio je loptu na zemlju kada je sletjelo novinarsko pitanje da sutra - ne smiju izgubiti.

''Ovdje je to model, zbog toga što smo veliki klub pa je normalno. Ne bi tako potencirao sudbonosno 'ne smijemo'. Želim biti iznad toga, da se normalno pripremamo za utakmicu.''

Nakon poraza u finalu kupa, iz modrog tabora tvrde, kako su se rekuperirali fizički i mentalno za posljednji čin prvenstva.

''Nismo uspjeli dobiti kup, ali Bože moj, to je iza nas, okrenuli smo se Hajduku, mislim da smo zaslužili na dostojan način završiti sezonu'', smatra Gavranović.

''Sigurno da smo se regenerirali, idemo to odraditi na najbolji mogući način. Gdje ćeš bolje, zadnje kolo derbi na Maksimiru za naslov prvaka. Za zaokružimo uspješnu sezonu'', rekao je Ivan Šunjić.

Iz kuta struke, respekt na obje strane.

''Očekujemo dinamo kakav je bio cijelu sezonu, respektiramo ih i poštujemo ih zbog svega što su pokazali cijele sezone'', rekao je Oreščanin.

''U odličnoj su formi, s Oreščaninom su se jako digli, igraju u nezgodnom sistemu koji je težak za sve protivnike, ali vjerujem da ćemo mi sutra biti bolji'', riječi su Nenada Bjelice.

U tri ovosezonska prvenstvena derbija, Hajduk nije zabio nijedan pogodak. Dinamo je slavio dva puta uz jedan remi. Derbiji ove sezone nisu ponudili veliku atrakciju - neka zato sutra bude obrnuto.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider