Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
tvrdi di marzio

Zbog toga ne igra u prvih 11? Hajduk dobio ponudu za Stipu Biuka iz Italije

Talijanski stručnjak za transfere tvrdi da bi Stipe Biuk mogao otići u Italiju.

Hajduk od 18 sati igra uzvratni susret trećeg pretkola Konferencijske lige. Bijeli idu po prolaz protiv portugalske Vitorije.

Uoči utakmice navijače Hajduka iznenadila je vijest o sastavu. Stipe Biuk je ostao na klupi Bijelih, a njegovo mjesto je zauzeo David Čolina, inače lijevi bek.

Biuk je od početka sezone u dosta dobroj formi, puno boljoj nego prošle sezone pa je ova odluka pomalo sve začudila, no taman nakon objave sastava, talijanski stručnjak za transfere, Gianluca Di Marzio, objavio je vijest da je Hajduk dobio ponudu za svog najtraženijeg igrača.

Vitoria - Hajduk Hajduk na mišiće prošao Portugalce: Dvoboj s puno ružnih scena, Bijelima stiže Villarreal divider

Di Marzio uvjerava da je Sampdoria poslala ponudu za mladog hrvatskog reprezentativca i veliku nadu hrvatskog nogometa, no detalji eventualnog transfera nisu poznati.

Je li Biuk ostao na klupi zbog taktičkih zamisli Valdasa Dambrauskasa ili zbog transfera u Italiju, javnost bi uskoro trebala saznati.

 

Biuk ima tek 19 godina i često nalazi svoje mjesto među najtalentiranijim mladim igračima u Europi. Prema Transfermarktu vrijedi 4,5 milijuna eura i ispod te cijene sigurno neće otići.

Za prvu momčad Hajduka već je upisao 48 utakmica, zabio je četiri gola i dodao sedam asistencija. Hajduk bi njegovim odlaskom napunio blagajnu, a ako ostane, možda postane i najveće pojačanje Bijelih za novu sezonu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider