Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zamjena za Neymara

Barca korak bliže velikoj želji: Određena cijena za bombastičan transfer!

Nakon što je izgubila Neymara, Barcelona svim silama pokušava osnažiti momčad za novu sezonu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema posljednjim informacijama, Barcelona je korak bliže dovođenju mladog talenta iz Borussije Dortmund Ousmanea Dembelea. Francuski reprezentativac maknuo je Dortmund iz svojih biografija na društvenim mrežama, a mnogi su odmah nagovijestili kako se sprema transfer u Barcu.

U prilog tome ide i što je Borussija navodno odredila cijenu za Dembelea, iako se još ne zna koji je točan iznos. Tako francuski RAC Sports tvrdi da će Dortmund dopustiti Barceloni da potpiše Dembelea za 150 milijuna eura.

U međuvremenu, njemački Kicker tvrdi da će Barcelona dobiti Dembelea znatno jeftinije, za negdje 120 milijuna eura. Ako se to može nazvati jeftinijim. S druge strane, Yann Ortan, novinar koji navodno ima bliske veze s Barcelonom, tvrdi kako je dogovorena naknada između dva kluba 115 milijuna eura plus takse.

U svakom slučaju, svi znakovi upućuju na to da će Barcelona dobiti svog čovjeka. Dembele je prošle sezone ostavio sjajan trag u Dortmundu zabivši 11 golova i asistiravši za još 18 u svim natjecanjima. A tek mu je 20 godina i mogao bi postati čudesan igrač.

Unatoč tome što je još mlad, Dembele je u Ligi prvaka pokazao zrelost i nekoliko puta zadivio svojim potezima. Sad je očito došlo vrijeme za iskorak na veću pozornicu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider