Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Srećom drugačiji epilog

Bašićev suigrač srušio se u nesvijest usred utakmice, svima je kroz glavu odmah prošao Eriksen

Nigerijac Salomon Kalou srušio se odjednom u nesvijest, ali se oporavio i čak odigrao još nekoliko minuta susreta.

Nogometaši Marseillea i Bordeauxa odigrali su 2:2 u 2. kolu Le Championata, ali sjajnu utakmicu u drugi plan bacila je nemila scena koja je neodoljivo podsjetila na slučaj Christiana Eriksena s Europskog prvenstva.

Naime, igrač Bordeauxa Samuel Kalu srušio se u nesvijest u 4. minuti susreta, ali srećom epilog je bio puno bolji od onog Eriksenovog.

Danac do dana današnjeg još nije odigrao ni minutu nogometa poslije tog događaja na Euru, a igrač Bordeauxa uspio se oporaviti vrlo brzo i odigrao još nekoliko minuta prije nego li ga je trener gostiju Vladimir Petković izvadio iz igre.
Marseille se u tom momentu spremao izvesti slobodan udarac, a Kalou koji je stajao u živom zidu odjednom se samo srušio.

Liječnička služba odmah je istrčala na travnjak i ukazala mu pomoć, a igrači obje momčadi okupili su se oko mladog Nigerijca i tijelima ga pokušali sakriti od kamera.

U tom trenutku na terenu je bio i bivši hajdukovac Toma Bašić, koji je na terenu bio do 68. minute i namjestio je drugi gol svojih. Inače, Marseille je vodio 2:0 poslije prvog dijela golovima Payeta i Undera, ali gosti su izjednačili u drugom preko Pembelea i Oudina.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider