FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
branio se

VIDEO Klinac pojasnio kako je pretukao 35-godišnjaka na ulici: "Morao je naučiti lekciju"

Stariji čovjek naletio je na svjetskog juniorskog prvaka u brazilskom jiu-jitsuu Alexa Williamsa i dobio lekciju koju će zauvijek pamtiti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Društvenim mrežama širi se snimka nasilja koje je završilo na neočekivan način. Nasilnik je htio istući dječaka koji je sjedio na klupi sa prijateljima, a nije mogao ni sanjati na koga je naišao.

Nasilnik je naletio na svjetskog juniorskog prvaka u brazilskom jiu-jitsuu Alexa Williamsa koji ga je istukao.

Nekoliko dana nakon sukoba koji je obišao svjetske medije stižu i prve reakcije. Ispostavilo se da je 16-godišnjak prebio 35-godišnjaka.

Klinac je dobio podršku od BJJ legende Marcusa Almeide.

"Taj čovjek nam je prišao i pokušao nas je zastrašiti. Potom me pokušao napasti i tada sam znao da se moram braniti", rekao je Alex, a Almeida je dodao:

"Dao si mu šansu da ode, ali nastavio je navaljivati i morao je naučiti lekciju. Pokazao si dobru tehniku i kontrolu nad situacijom".

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Najveća faca hrvatskog nogometa danas slavi. Neka mu je rođendan sretan kao dan legendarnog Goranovog dočeka nakon osvajanja Wimbledona... ✅️🇭🇷🥳
Izbornik otvoreno o kontroverznoj temi... ⚽

📸: Vlado Kos/CROPIX
Kalik je u 62. minuti utakmice protiv Šibenika efektnim udarcem, nakon lijepe asistencije Dominika Prpića, došao do svog ovosezonskog prvijenca. ⚽

📸: Duje Klarić/Cropix
Čak 21.538 gledatelja ove nedjelje na Poljudu 👏

📸Duje Klarić/CROPIX