FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
VanZant opet provocira

Svakodnevnim objavama izluđuje svoje fanove, jer svaki put otkrije malo više nego što bi trebala

I četvrti dan zaredom Paige VanZant zajedno sa suprugom Austinom Vanderfordom objavljuje provokativnu fotografiju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Novi dan, nova provokativna fotografija najljepše MMA borkinje svijeta Paige VanZant. Više se nema što napisati o ovoj popularnoj borkinji koja vrijeme u karanteni zbog pandemije koronavirusa koristi za samopromociju.

Ona i njezin suprug Austin Vanderford već četvrti dan zaredom objavljuju zajedničku fotografiju na kojoj su goli, ali one krucijalne dijelova tijela prekrivaju sportskim rekvizitima, čašama, knjigom za kuhanje ili kao u najnovijem slučaju - kišobranom.

gol expired Ne prestaje s provokacijama: Prelijepa MMA borkinja objavila novu provokativnu fotku koja otkriva nešto više divider

Njih dvoje su se fotografirali na balkonu, okrenuti leđima, a između sebe su imali otvoreni kišobran koji je pokrivao njihove stražnjice. Ipak, stražnjica PVZ se ipak malo vidjela, što je vjerojatno bila i namjera.

Poruka pored fotografije glasila je:

"Kak' ste susjedi?"

Teško je reći ima li uopće susjeda pored njih, s obzirom da im se pogled pruža na šumu, ali to je u ovoj priči najmanje bitno.

Paige van Zant (Instagram) Najljepša MMA borkinja svijeta objavila fotografije na kojima trenira i kuha potpuno gola divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider