FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ovo je komedija

Tysonov fijasko s majicom nasmijao je cijeli svijet, ali evo zašto je uopće izašao opet u ring

Mike Tyson i kečerska zvijezda Chris Jericho imaju 10 godina dugu povijest.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Legendarni boksač Mike Tyson vratio se u ring ovog četvrtka, ali ne kao sportaš i boksač već kao dio kečerske postave u sklopu AEW eventa u Jacksonvilleu. Naravno, radi se o scenskom nastupu kojeg u SAD-u zovu profesionalnim hrvanjem, no koje nema pretjerano veze s profesionalnim sportom.

Iron Mike je ušetao u ring sa svojim MMA prijateljima Heryjem Cejudom, Vitorom Belfortom te još nekolicinom njih i stao je pred oči kečerske legende kojoj je prije 10 godina zabio "nož u leđa". Ponavljamo, riječ je o namještenom scenskom nastupu.

10 godina od izdaje i lažnog nokauta

Tyson i Chris Jericho ponovno su se našli oči u oči u ringu nakon 10 godina čekanja. Tada ga je Tyson, iako je isprve glumio da je u tandemu s Jerichom, izdao i potom nokautirao. Dok je Jericho govorio trojici suparnika u ringa da u svom timu ima najopakijeg čovjeka na svijetu, Tyson je skinuo majicu ispod koje je imao drugu kojom podupire Jerichovog suparnika DX-a.

Jericho se u nevjerici okrenuo i počeo moliti Mikea da ne napravi neku glupost, no ovaj ga je jednim udarcem, naravno lažnim, "nokautirao" i počeo slaviti s drugim borcima u ringu.

Tyson dobio priliku ispričati se

Deset godina kasnije Tyson je ponovno stao pred oči Jericha, koji mu je ovog puta ponudio priliku da se ispriča:

"Smirimo se. Ovdje si sa svojim grubijanima. Ušuti Tysone dok ti ovo govorim. Deset godina sanjam ovaj trenutak. Gledao si me u oči i rekao da ti mogu vjerovati, a onda si mi okrenuo leđa i nokautirao me", rekao je Jericho Tysonu prije nego je ovaj uzeo mikrofon u ruke.

gol expired Kako je Tyson smršavio 45 kg i došao u fantastičnu formu? Ronaldo koristi istu terapiju divider

"Jer si pušioničar. Ukrao si prvenstvo."

"Ušuti! Dat ću ti samo jednu priliku. Tražim da mi se ispričaš jer si me nokautirao. Dajem ti jednu priliku za ispriku ili ću te jeb... nokautirati", kazao je Jericho.

Tysona majica spriječila da odglumi nastup kako treba

Dok je ovaj to govorio Tyson je krenuo trgati majicu sa sebe i tu se dogodila zapravo najsmiješnija situacija te večeri. Iron Mike, iako se jako potrudio, nije uspio do kraja potrgati majicu sa sebe kako je to namjeravao.

Jericho mu je još jednom ponudio priliku za ispriku, no umjesto iste Tyson ga je odgurio, ovaj je uzvratio i nastao je kaos. Rivalstvo je obnovljeno i u budućnosti očekujemo novi okršaj u kečerskom ringu između Mikea Tysona i Chrisa Jericha. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider