FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
citirao velikog glumca

Fury otkrio što mu je Wilder rekao nakon borbe: ''On je idiot i loš gubitnik''

Tyson Fury poslao je Deontayja Wildera u povijest novom pobjedom u trilogiji.

Ni u trećoj borbi Deontay Wilder nije uspio pobijediti Tyson Furyja. Svjetski prvak slavio je u Las Vegasu nokautom u 11. rundi te tako s jednim neodlučenim ishodom i dvije pobjede završio jednu od najpoznatijih boksačkih trilogija u povijesti boksa.

Bila je to čudesna borba u kojoj su prije konačnog nokauta obojica po dva puta padali na pod te se pridizali i spašavali se u meču.

''Kako je rekao veliki John Wayne, dušo, ja sam napravljen od čelika i željeza'', ispalio je Fury u svom stilu nakon borbe.

''Ovo je bila sjajna borba, dostojna bilo koje trilogije u povijesti ovog sporta. Neću smišljati isprike, Wilder je težak protivnik, natjerao me da se potrudim za svoj novac. Ali uvijek sam govorio da sam najbolji na svijetu, a on je na drugom mjestu.''

''Ja sam sportaš, htio sam mu pokazati ljubav i poštovanje, ali on nije uzvratio. Molim se za njega.''

Na pitanje britanskog reportera o tome što su pričali kada ga je Fury otišao pozdraviti nakon borbe, prvak je otkrio ružnu stranu američkog boksača.

''Rekao sam mu da je bio dobar, a on je meni poručio da ne želi pokazati nikakvo poštovanje ni sportski duh. Ja sam mu samo rekao kako nema problema'', otkrio je Fury.

''Jako sam iznenađen, loš je gubitnik i idiot. Da budeš veliki borac moraš imati poštovanja, a on ga danas nije imao i to je to.''

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider