FIGHT!
SPORTOVI
breaking news !: Strani mediji se raspisali o Hrvatskoj: Ustavni sud blokirao Milanoviću put za sastavljanje vlade, ali kad bi mu to uspjelo...
FIGHT!
Slažete se?

Bivši svjetski prvak u boksu "spustio" Tysonu Furyju: ''Moja generacija bi te pojela''

Frank Bruno, legendarni britanski boksač, malo je spustio na zemlju Tysona Furyja.

Engleska je svijetu podarila velik broj svjetskih boksačkih prvaka. Danas su najpoznatiji Tyson Fury i Anthony Joshua, no devedesetih su to bili Lennox Lewis i Frank Bruno. Ovaj potonji je izgubio velike mečeve protiv Lewisa i dva protiv Mikea Tysona.

Upravo mu je poraz od Tysona 1996. godine bio ujedno i posljednji u karijeri. Tyson mu je tada uzeo pojas WBC prvaka teške kategorije, koji je osvojio godinu dana prije.

Bruno nije baš impresioniran nekim izjavama Tysona Furyja, današnjeg vladara najpoznatije od svih boksačkih federacija, WBC-a. Gipsy King se proglasio najvećim u povijesti, što je prava blasfemija za ljubitelje nekih starijih generacija.

''Ne postoji boksač u ni jednoj eri koji bi me pobijedio'', izjavio je jednom prilikom Fury.

''Fury duboko u sebi zna da bi ga moja generacija pojela za večeru. Neću sad tu pričati loše o njemu, ali pričamo o sasvim drugoj eri. On jednostavno živi u drukčijem svijetu nego što je bio moj. No on je sada broj 1, zaslužio je to biti i imam puno poštovanja za njega'', poručio je legendarni boksač.

Tyson Fury bi u 2022. godini trebao boksati za obranu WBC naslova protiv sunarodnjaka i menadžera našeg Alena Babića, Dilliana Whytea.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider