FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
SRETNO, MAJSTORE!

Cro Copov učenik, ako pobijedi, uzima milijun dolara: U finalu ga čeka Brazilac koji ga je nokautirao

Bruno Cappelozza pobijedio je Deliju na PFL-u u svibnju ove godine.

Pred hrvatskim MMA borcem Antom Delijom borba je karijere. Ovaj 31-godišnji Dubrovčanin kroz karijeru je imao puno pehova s teškim ozljedama, a u noći sa srijede na četvrtak bori se u finalu PFL-a protiv Brune Cappelozze.

Delija nastupa kao teškaš u turnirskom sistemu, a majstorskim borbama zasluženo je došao do finala, a ako pobijedi sjajnog Brazilca osvaja nagradu od čak milijun dolara.

Već je nokautirao Deliju, vrijeme je za revanš

Brazilski borac slavio je nokautom protiv Delije u svibnju ove godine, a sada hrvatski navijači čekaju veliki revanš u finalu gdje Delija nije favorit, ali u borbu će ući puno iskusnije i pametnije nego prvi put. Taktika je razrađena i sada se čeka samo početak borbe.

Cro Copov učenik

Ante Delija već dugi niz godina trenira s Mirkom Filipovićem u Zagrebu. Cro Cop mu pomaže u karijeri na treninzima i iskusnim savjetima koji uvijek dobro dođu. Borba će se održati u Americi, a s Delijom su stigli Stipe Drviš i Ivan Erslan kao podrška u kutu.

gol expired Hajduk deklasirao trećeligaša za četvrtfinale Kupa: Livaja zaradio čistu desetku divider

"Svakako je veći pritisak uz ovu borbu znajući što ona donosi, ali meni svaka borba mora biti ista jer znam što je moj posao. Ja u svaku borbu moram ući sto posto, kao i svaku prije te svaku nakon nje. Idem pobijediti, neovisno kakva je borba. Ne razmišljam o tome", rekao je Delija u najavi borbe karijere pa dodao:

"Definitivno sam naučio jako puno toga, moram promijeniti kompletni pristup borbi, ali na to sam spreman. Revanširat ću mu se za poraz."

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider