Košarka
SPORTOVI
Košarka
komentirala joj djevojku

VIDEO Šokantna snimka tučnjave poznatih košarkašica zaprepastila Amerikance: Dobile su otkaz

U američkoj košarci ovih dana je jedna od glavnih priča i skandal koji trese WNBA ekipu Atlanta Dream.

All-star košarkašica WNBA ekipe Atlanta Dream Courtney Williams našla se u središtu skandala nakon što je sama objavila snimku, te ju kasnije izbrisala, šokantne tučnjave. Zvijezda ženske košarke na kraju je sve platila otkazom.

Sve je krenulo za vikend, kada je sama objavila snimku na kojoj kroz šalu komentira tučnjavu iz svibnja ove godine. Na snimci koja traje dvije minute vidi se brutalna tučnjava u kojoj su sudjelovale tri košarkašice Atlanta Dreama ispred jednog kamiona za pripremu brze hrane.

Američki mediji pišu kako je sve počelo ružnim komentarom na račun All-star košarkašice, koja je na snimci najagresivnija u tučnjavi. Njezina suigračica Crystal Bradford također je ostala bez ugovora zbog sudjelovanja u tučnjavi iako je ona u jednom trenutku čak i pokušala smiriti strasti.

Kalani Brown je treća sudionica ovog skandala, no čini se kako je prošla bolje od spomenutog dvojca.

Williams je pokušala u izbrisanom videu objasniti svoju stranu priče, no tek se tada zakotrljao skandal. Atlanta Dream je navodno znao za incident, ali je tek sad reagirao, zbog čega su i oni prozvani.

''Ponašanje na snimci je neprihvatljivo i ne odražava vrijednosti ove organizacije'', poručili su iz WNBA ekipe iz Atlante pet mjeseci nakon što su saznali za tučnjavu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider