Košarka
SPORTOVI
Košarka
Određena zamjena

Bogdanović dobio još jednu priliku da uskoči na All-Star umjesto Lillarda, ali ništa od toga

Nakon što se lakše ozlijedio playmaker Portlanda Damian Lillard, pojavila se mogućnost da Bojan Bogdanović uskoči na All-Star kao zamjena u natjecanju u tricama, ali od toga neće biti ništa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na ovogodišnjoj 69. NBA All-Star utakmici koja će se igrati u nedjelju u Chicagu umjesto ozlijeđenog braniča Portland Trail Blazersa Damiana Lillarda nastupit će branič Phoenix Sunsa Devin Booker, objavio je povjerenik najjače košarkaške lige na svijetu Adam Silver.

Lillard je odustao od nastupa na utakmici zvijezda zbog ozljede prepona koju je zadobio tijekom susreta protiv Memphisa u četvrtak što je omogućilo Bookeru njegovo prvo pojavljivanje u ovoj revijalnoj utakmici.

Booker će zaigrati u momčadi LeBrona Jamesa, a postat će prvi igrač Sunsa koji će nastupiti na All-Star utakmici nakon Stevea Nasha 2012. Također, Booker će zamijeniti Lillarda i u natjecanju u tricama.

U posljednjoj utakmici za Utah Jazz Bojan Bogdanović je u 35 minuta na terenu zabio 22 poena (šut iz igre 9/17, trice 3/6) i upisao sedam skokova te četiri asistencije.

gol expired "Zločesti" Babo ponovno završio na društvenim mrežama: Pogledajte što je napravio Porzingisu divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider