Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Topnici bijesni na suca Hanssona: I mi smo pokradeni!

Nakon poraza u prvoj utakmici osmine finala protiv Porta, Arsene Wenger i njegovi igrači krivca su pronaći u sucu Hanssonu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Arsenal nije dobro startao u proljetnom dijelu Lige prvaka. Dva jeftino primljena pogotka donijela su mu poraz 1-2 na gostovanju u Portu, te veliku neizvjesnost uoči uzvrata.

>> FOTO: Porto dvama smiješnim golovima slomio Topnike

Wenger i igrači utjehu su pronašli u ljutnji na suca, kojeg krive za drugi pogodak Porta. Naime, nakon indirekta kojeg je skrivio Fabianski Portugalci su brzo izveli prekid i Falcao je zabio.

'To se ne smije dopustiti! Ne možeš braniti tako izveden indirekt. Sudac nam je trebao dopustiti da postavimo živi zid!', bijesnio je nakon susreta Arsene Wenger.

'Ne želim od toga raditi veliku priču, ali ne razumijem njegovu odluku,' dodao je.

'Ne samo što je dopustio brzo izvođenje, nego me je i blokirao pa se nisam mogao vratiti. Sudac je pogriješio,' požalio se branič Topnika Sol Campbell.

Sudac dvoboja bio je kontroverzni Martin Hansson, čovjek koji se proslavio previdom Henryjeve ruke nakon koje je Francuska zabila pobjednički gol protiv Irske u dodatnim kvalifikacijama za SP.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Kalik je u 62. minuti utakmice protiv Šibenika efektnim udarcem, nakon lijepe asistencije Dominika Prpića, došao do svog ovosezonskog prvijenca. ⚽

📸: Duje Klarić/Cropix
Čak 21.538 gledatelja ove nedjelje na Poljudu 👏

📸Duje Klarić/CROPIX
Kraj utakmice na Poljudu, uvjerljiva pobjeda Splićana za skok na prvo mjesto!

Opširnije ----> https://bit.ly/4dvNgKk
Marko Livaja zaokružio je poker Hajdukovih golova u mreži Šibenika ⚽️⚽️⚽️⚽️