Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi

Blanka razbila glavu i završila na šivanju!

'Cijela je bila oblivena krvlju', javio je Blankin otac o bizarnoj nesreći njegove kćeri u hotelskoj sobi....

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Blanka je jutros doživjela prilično bizarnu ozljedu. Naime, prije početka kvalifikacija u skoku u vis Blanka se   razgibavala u hotelskoj sobi.

>> Blanka: Poraz me još boli, zato idem na zlato!

Još bizarnija situacija dogodila se u bolnici gdje je liječnica koja je šivala Blanku ostala ukočena

Visoka Blanka u jednom je trenutku udarila glavom o rub vrata i potekla je krv. Tako je umjesto na stafionu naša atletičarka završila na šivanju u bolnici.

'Bila je cijela oblivena krvlju, no nije strašno. Još bizarnija situacija dogodila se u bolnici gdje je liječnica koja je šivala Blanku ostala ukočena usred posla. Nije mogla škare pustiti iz ruke pa su i nju 'spašavali'. Priskočili su drugi liječnici i obavili posao do kraja kako treba. Malo ćemo zakasniti na početak kvalifikacija, ali nadam se da će sve proći kako treba', rekao je Joško Vlašić za Slobodnu Dalmaciju.

U međuvremenu se Blanka, preskočivši 1,95m, kvalificirala u finale skoka u vis. U kvalifikacijama je propustila prvu visinu 1,80m, a sve ostale je preskočila od prve.

'Udarila sam se u glavu ujutro, ali sada je sve u redu. Jutarnji mi nastupi nikada nisu lagani, zato sam sretna što sam se plasirala u finale i što nisam morala potrošiti previše energije. Finale? Ne mogu ništa predvidjeti', rekla je Blanka nakon kvalifikacija.

Finale je na rasporedu u četvrtak u 19.10 sati.

SP u atletici, finalistice skoka u vis:

Blanka Vlašić (Hrv), Ruth Beitia (Špa), Chaunte Howard Lowe (SAD), Ariane Friedrich (Njem), Emma Green (Šve), Antonietta di Martino (Ita), Ana Čičerova (Rus), Amy Acuff (SAD), Jelena Sljesarjenko (Rus), Meike Kroger (Njem), Melanie Melfort (Fra), Svjetlana Školina (Rus)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Izbornik otvoreno o kontroverznoj temi... ⚽

📸: Vlado Kos/CROPIX
Kalik je u 62. minuti utakmice protiv Šibenika efektnim udarcem, nakon lijepe asistencije Dominika Prpića, došao do svog ovosezonskog prvijenca. ⚽

📸: Duje Klarić/Cropix
Čak 21.538 gledatelja ove nedjelje na Poljudu 👏

📸Duje Klarić/CROPIX
Kraj utakmice na Poljudu, uvjerljiva pobjeda Splićana za skok na prvo mjesto!

Opširnije ----> https://bit.ly/4dvNgKk