Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Soldo: Svi su nas otpisali, a HSV je strašan

Posljednju utakmicu četvrtoga bundesligaškog kola u nedjelju će u Hamburgu odigrati nogometaši HSV-a protiv Koelna hrvatskog trenera Zvonimira Solde...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čak 2.500 vjernih navijača koji će Lukasa Podolskog i ostale svoje ljubimce pratiti na sjever Njemačke nadaju se čudu sličnome onom iz svibnja ove godine, kada je momčad Koelna predvođena Christophom Daumom pobijedila moćnog domaćina 1-0 na Nordbank Areni.

Uzdrmani je boksač, svi znamo, naročito opasan

'Svi su nas otpisali. Neću reći da nije s razlogom: HSV je u strašnoj formi!', priznao je za koelnski dnevnik Express hrvatski trener.

Isti list, međutim, donosi vijest da je Soldo u razgovoru s predsjednikom kluba Wolfgangom Overathom objavio da je tijekom tjedna razvijao posebna taktička rješenja da bi zaustavio napadačku mašineriju Hamburžana, koji su u trima utakmicama zabili devet golova, od čega prvaku Wolfsburgu prošlog vikenda na gostovanju čak četiri.

Lukas Podolski tako bi trebao zaigrati povučenije na lijevoj strani, dok bi u defenzivnom dijelu veznog reda najužu obranu trebali stabilizirati Portugalci Maniche i Petit, kao i mladi njemački reprezentativac Kevin Pezzoni.

Soldu je najviše prošlog tjedna obradovao Slovenac Milivoje Novakovič, koji je na treninzima pokazao da se približava svojoj prošlosezonskoj formi.

Da suparnike igrači u sastavu trenera Bruna Labbadije, međutim, doživljavaju ozbiljno, otkriva izjava hrvatskog reprezentativca Mladena Petrića.

'Uzdrmani je boksač, znamo svi, naročito opasan', rekao je hrvatski napadač. Sa samo jednim osvojenim bodom u prvim trima kolima Koeln dijeli najlošiji bundesligaški učinak s Nuernbergom i Freiburgom.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Ključ Hajdukovog uspjeha! 🔑⚪

📸: Duje Klaric / CROPIX
Ozbiljne optužbe na račun Dinama. 🧐

📸: Goran Sebelic / CROPIX
UŽIVO iz Salzburga: Centar RB-a
Najveći, da je s nama, bi danas slavio svoj 60. rođendan. ❤️🇭🇷

"A dani se vrte,
ka basket, ka srića,
najlipšu si priču,
o mladosti priča." 🏀

📸: CROPIX