Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kramarić opet zabio

Šok za Kovačev Bayern: Vodili pa izgubili, kiksala je i Borussia, ali...

Dva najveća kandidata za titulu nisu uspjela pobijediti, ali lider ima više razloga za zadovoljstvo.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U 20. kolu Bundeslige minhenski Bayern, kojeg vodi bivši hrvatski izbornik Niko Kovač, izgubio je na gostovanju kod Bayer Leverkusena s 3:1 dok je vodeća Borussia Dortmund odigrala 1:1 kod Eintracht Frankfurta i zahvaljujući tom bodu pobjegla na sedam bodova prednosti.

Kovačeve trupe su na poluvremenu vodile u Leverkusenu pogotkom Leona Goretzke iz 41. minute.

Ali, u 53. je Leon Bailey izjednačio, a u 63. Kevin Volland donio potpuni preokret Apotekarima.

Nadu Bavarcima da bi mogli makar do boda na ovom gostovanju ugasio je Lucas Alario postavivši konačan rezultat u 87. minuti.

Istodobno, u Frankfurtu je dortmundska Borussia golom Marca Reusa došla u vodstvo u 22. minuti, a to je potrajalo do 36. kada je mladi srpski golgeter Luka Jović poravnao. Rezultat se do kraja nije mijenjao, a vjerujemo kako u Borussiji nema puno nezadovoljstva jer glavni cilj je ostvaren - prednost pred Bayernom u ovom kolu se nije smanjila. Štoviše, povećala se i sada iznosi sedam bodova.

Rezultatom 1:1 završile su utakmice Hoffenheim - Fortuna Dusseldorf (u 15. minuti je Andrej Kramarić iz penala zabio za domaćine) Nurnberg - Werder Bremen, dok je Wolfsburg s 1:0 pobijedio Herthu u Berlinu.

Nogometaši Borussije Mönchengladbach iskoristili su igrača više u posljednjih pola sata utakmice u Gelsenkirchenu i sa 2:0 su pobijedili Schalke, izjednačivši se na ljestvici s Bayernom.

Dinamo pregazio Rudeš: Modri sprašili sedam komada i pobjegli na ogromnu prednost Izet Hajrović i Bruno Petković (Photo: Matija Habljak/PIXSELL)

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider