Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Licitacija za ime kluba

NK Varteks mijenja ime nakon 50 godina?

Nogometni klub Varteks iz Varaždina uskoro bi mogao promijeniti ime ukoliko tekstilna tvrtka Varteks do skupštine kluba, 7. travnja, ne prihvati daljnje generalno sponzorstvo nad klubom koje u financijskom smislu iznosi 1,5 milijuna kuna.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

To je zaprijetio nakon večerašnje sjednice Izvršnog odbora predsjednik kluba Ivan Topolnjak.

'Ponudit ćemo Varteksu da za iznos od milijun i pol kuna i dalje ostane generalni sponzor i da klub zadrži postojeće ime. Ukoliko s njima ne postignemo dogovor predložit ćemo skupštini da se ime kluba promijeni u NK Varaždin, a u nastavku da stoji ime glavnog sponzora', kaže Topolnjak.

'Već se sada vode pregovori i imamo nekoliko zainteresiranih sponzora od kojih je jedan i ludbreška tvrtka Farmal, a moguće je da se pojavi sponzor koji će ponuditi i više od spomenutih 1,5 milijuna', navodi Varteksov predsjednik.

Osim o promijeni imena kluba Izvršni odbor raspravljao je i o privatizaciji o čemu će također biti riječi na Skupštini. Kako je istaknuo predsjednik Topolnjak, privatizacija kluba mogla bi se sprovesti do kraja godine.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Čak 21.538 gledatelja ove nedjelje na Poljudu 👏

📸Duje Klarić/CROPIX
Kraj utakmice na Poljudu, uvjerljiva pobjeda Splićana za skok na prvo mjesto!

Opširnije ----> https://bit.ly/4dvNgKk
Marko Livaja zaokružio je poker Hajdukovih golova u mreži Šibenika ⚽️⚽️⚽️⚽️
Toni Kukoč je ove nedjelje prvo gledao kako Split ruši Crvenu zvezdu na Gripama, a zatim je sjeo u automobil i došao pogledati Hajdukov trijumf protiv Šibenika. 

📸Nikola Brboleža, Duje Klarić/CROPIX